ALLAH U EKBER
meraba arkadaslar ;İnsan ın özünde kin nefret ve kıskaçlık duygusu vardır,ancak bunu neden bu kadar büyüttüklerini sorarım sizlere.kuklacı sunucusunda bulunan ALLAH U EKBER loncası başkanıyım. loncayı kurdugum günden bu gune kadar bi çok aşamadan geçtik.ancak son zamanlarda loncamın ismini küfürlerle klan veya bölgelerde kullanıldıgını görüyorum ve müdahalenin ikv yönetimi tarafından gec yapıldıgını görüyorum.sizlerden biraz daha destek bekliyoruz saygılar...
ALLAH U EKBER
- ardaturan
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kapalı
ALLAH U EKBER
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Re: ALLAH U EKBER
Bende katledilicez zannettim bi an
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

+ :mrgreen:xPrince yazdı:Bende katledilicez zannettim bi an![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Allah-u Ekber lafını duyunca aklına katliammı geliyor ? enteresan.xPrince yazdı:Bende katledilicez zannettim bi an![]()
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

Bu tamlama müslüman toplumlarda genellikle saldırı ortamındaki insanların özgüvenini ateşlemek için kullanıldığından bu düşünceye varmış olabilir. Mizahi bir yönü olduğunu da düşünürsek bunu olumsuz karşılamanın bir manası olmadığı kanaatindeyim.HuNKaR yazdı:Allah-u Ekber lafını duyunca aklına katliammı geliyor ? enteresan.

- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ardaturan yazdı:ALLAH U EKBER
meraba arkadaslar ;İnsan ın özünde kin nefret ve kıskaçlık duygusu vardır,ancak bunu neden bu kadar büyüttüklerini sorarım sizlere.kuklacı sunucusunda bulunan ALLAH U EKBER loncası başkanıyım. loncayı kurdugum günden bu gune kadar bi çok aşamadan geçtik.ancak son zamanlarda loncamın ismini küfürlerle klan veya bölgelerde kullanıldıgını görüyorum ve müdahalenin ikv yönetimi tarafından gec yapıldıgını görüyorum.sizlerden biraz daha destek bekliyoruz saygılar...
kusura bakma ama suç sende
oyunda malesef çokfazla bilinçsiz genç arkadaş var..
seni yaradanın adını bi oyunda hele ki küfürün bolca kullanıldığı oyunda - ki bunu biliyorsundur - hangi amaçla kullandın ?
- llTILSIMll
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
Loncanızın "ismi" çok güzel.
"Allah en büyüktür" cümlesini duyunca içim huzur dolar. Manayı idrak edemeyenler, farklı şekilde algılar.
"Allah en büyüktür" cümlesini duyunca içim huzur dolar. Manayı idrak edemeyenler, farklı şekilde algılar.
Günde 5 vakit kulağı ezan duyan bir insanın şu mübarek kelimeyle mizah yapması çok mu normaldir ? Allah akıl versin.
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yalnız Krallık
İsim güzel ama yeri lonca ismi değil çoğu sunucuda oyuncular arzları sevmez ve küfreder bunu göz önünde bulundur bence saygılar
Göster

- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Bende lonca ismine bayıldım gerçekten. Ama arkadaşlarımızında demiş olduğu gibi oyunda kullanılması ne derece doğru orasını bilemem işte.