Merhaba

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dovakhiin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Merhaba

Mesaj gönderen Dovakhiin »

Öncelikle hepinize merhabalar ve iyi oyunlar eskiden oynayan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oyuna başlamaya karar verdim ama oda öncelerden bıraktığı için yeni gelen şeylerden pek haberi yok rica etsem bana oyun hakkında yardımcı olabilir misiniz?

-başlangıçta neler yapılmalı
-meslek sınıflarından hangisi daha önemli
-hangi sunucuyu tavsiye edersiniz
-hangi karakterle başlamalıyım vb.

ve anladığım kadarıyla oyunun ileri bölümlerinde para yatırmak mecbur oluyor galiba para yatırmadan da iyi bir noktaya gelebilir miyim?
Uzun süreli bir oyuna geç başlayan umutlu bir genç
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Re: Merhaba

Mesaj gönderen Hengames »

Şöyle söylüyeyim ki arkadaşının ne kadar zaman önce bıraktıgını tam bilmiyorum ama eğerki uzun zaman ise değişiklikler oldu.Ancak başlangıçta ne yapmalıyım diye sormussun. İlk seviyeler 1-39 level arası hatta 49a kadar olan görevler vb. olan gelişmeler eskideki gibi devam etmektedir. Ve oyunun asıl çözümlenmesi gereken ve zorlaştıran bölümleri 49 leveldan sonra yani karakter gelişimi bittikten sonra Grup bölgelerinde karakterinizin efsun dizimine geliyor. Oyuna ilk başlayan birisi olduna göre bu kısımlar fazla kafanı kurculayacagı için şimdilik dikkate almadan karakterini level atlatmaya bakmalısın.

Meslek sınıfı olarak hangisi daha önemli demişsin. Meslek sınıfında en güçlü karakter bana göre savaşcıdır. Ama kendi başına destek almadan Grup bölgelerinde savaşcını tamamlaman zor olacagı için büyücü karakterini seçip ilk önce onu geliştirip efsunlarını tamamlayıp oyunu öğrendikten sonra isteğin doğrultusunda savaşcı acabilirsin.Zevkine kalmış hatta ilk başta şifacıda açabilirsin.

Sunucu tavsiyesi olarak ne çok kalabalık nede çok tenha sunucu olarak Kuklacı sunucusunu tavsiye edebilirim.Yada forum arkadaşlarımızında yardımlaşmanın daha çok olduğu bir sunucunun hangisi olduğunu söylerlerse onu seçmende fayda var.

Ve oyuna para yatırmadan iyi bir noktaya gelebilirmiyim diye sormussun. Oyuna para yatırmadan tabiki iyi bir noktaya gelebilirsin ama gelişim ve yükselmen epey bir meşakkatli olacaktır. Hızlı kasılman için ilk başta durumun var ise Plus paket yada uzun zamanlı olması için Ç.t Kutu almanı tavsiye ederim. İlerki sevilerde oyun için para harcaman konusunda sadece ilk önemli olarak Silah yükseltmen gerekli olacaktır. Eğerki durumun yok ise geri harcanan ücretlerin keyfi olabileceğini düşünüyorum ki ben şahsen Plus- Ç.t Kutu ve Silah yükseltmeye para verdim. Dediğim gibi ilerki seviyelerde oyunu daha iyi anlayacaksındır.

Hayırlı olsun...İyi oyunlar dilerim dostum...
Resim
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HuNKaR »

49 olana kadar epey zorlanırsın çünkü oyunda oyuncu kalmadı , görevlerine yardım edecek insan bulamıycaksın. 49 oldukdan sonra grup bölgelerine girmen gerekecek orayada şifacı veya büyücüyle elinde asan olması şartıyla girebilceksin. bu asaları yeni başlayan birinin üretmesi epey zor. asa yapmak için gerekli materyalleri yani madenleri çekmen gerekecek ama oyun yönetimi sistemini oyuncuya geçirmeye yönelik kurduğu için maden çekmek eziyet haline gelecekdir senin için muhtemelende çekemiyceksin. para konusuna gelirsek ikv diğer oyunlara göre gayet ucuzdur yani silah yükseltmesiydi lonca pasaportuydu vs. yapcağın masraf 100 lira civarında olur. oyunda herşey çevre yapmaya yönelik ve çevre yapmak içinde oyunda zengin olmak zorundasın. işin özeti senin gibi yeni başlayan oyuncular pek kalmadı , oyun boşaldı ve herkes tamamen kendi çıkarları peşinde. eğer ben sabırlı eziyete dayanabilen bir insanım diyorsan günlerce gecelerce maden başında beklersin çekdiğin madenleri satıp para yaparsın bunlarlada eşya üretirsin. eğer yok yapamam ben diyorsan oyunu hiç başlamadan bırak.zaten görevlerini yapmaya adam bulamıycaksın.burada konuya cevap veren ve oyunu öven rehberlere bakma. çoğunun işi oyun yöneticilerine yalamalık yapmakdan öte değil. oyunun genel durumu bu. git başka bir oyun bul derim. istiyorsan özelden sana birkaç oyun tavsiye edebilirim.
En son HuNKaR tarafından 02 Mar 2013 13:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

...
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Merhaba oyuna köskte baslarsanız görevlerinize yardım edebilirim. Aramızda hosgeldin.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Eminönü sunucusunda başlarsan yardım ederim yapacak bişeyim kalmadı artık bende görevlere yardım ediyorum.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dovakhiin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Dovakhiin »

Her şey için teşekkürler oyunu azda olsa öğrenmiş durumdayım yinede aklıma takılan birkaç şey var kuklacı sunucusunda olan varsa ulaşabilir mi acaba
Uzun süreli bir oyuna geç başlayan umutlu bir genç

“Genel Etkileşim” sayfasına dön