Arz ve Lodos Klanı Hk.
- HasanOlgun
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Arz ve Lodos Klanı Hk.
Bir arz olarak lodos gördüğümde kesmek en doğal hakkımdır fakat ölünce küfür eden zihniyetleri anlamıyorum ha birde bölgeden laf atma olayı var, siz sinirlenin bana laf atın beni kışkırtın sonra ben sizi kapak edince suçlu oluyorum bugün sırf bu yüzden bana küfür ettiler diye karşılık verdim 3 gün susturulma aldım çıkın arkadaşım klandan size merhamet göstermek zorundamıyım beni görüncede kesin ben size sövüyomuyum ölünce ? Biraz eğlenmeye çalışsanız daha iyi olacak herkese iyi oyunlar.
BeNDeNZevKaL
BeNDeNnZevKaL
Ya hükmeder kahraman olursun, ya da kaybeder bertaraf olursun !
BeNDeNnZevKaL
Re: Arz ve Lodos Klanı Hk.
Bence düşman klandaki kişiyi kesmekden kesmeye fark var
simdi düşünelip sen kp kasıyorsun kendine ait kp çarların var ve ben senin kp carlarını kesersem sen her şekilde bana argo kullanırsın ama yolda gorur dalarsın orasıda aynıdır ben şahsen bana vuran hiç bir arza bugune kadar tesla bile yonlendirmişligim yokdur ama dalanıda affetmem az once bybaskentli diye 2 kişi örnek gostereyim kesmek için geldiler kesildiler ve bolgeden konustular bide boyle düşün
simdi düşünelip sen kp kasıyorsun kendine ait kp çarların var ve ben senin kp carlarını kesersem sen her şekilde bana argo kullanırsın ama yolda gorur dalarsın orasıda aynıdır ben şahsen bana vuran hiç bir arza bugune kadar tesla bile yonlendirmişligim yokdur ama dalanıda affetmem az once bybaskentli diye 2 kişi örnek gostereyim kesmek için geldiler kesildiler ve bolgeden konustular bide boyle düşün
- HasanOlgun
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Keşke herkes senin gibi olabilse misal veriyorum başıma gelmiş bi olay bu kişinin adını vermicem adam bana daldı tam ölücekken depar attı kaçmaya çalıştı zihin attım ve kestim sonra ''nereye ?'' yazdım adam sırf öldüğü için sinirlendi ve ''ananın yanına'' dedi bu nedir peki ?
BeNDeNZevKaL
BeNDeNnZevKaL
BeNDeNnZevKaL
HasanOlgun yazdı:Keşke herkes senin gibi olabilse misal veriyorum başıma gelmiş bi olay bu kişinin adını vermicem adam bana daldı tam ölücekken depar attı kaçmaya çalıştı zihin attım ve kestim sonra ''nereye ?'' yazdım adam sırf öldüğü için sinirlendi ve ''ananın yanına'' dedi bu nedir peki ?
hasancım kufredene cicek yollamayı dene onlar seviylerinii dusurdu diye kendini ayni seviyeye koyma fRki kendi gozun ile goreceksin benden sana bi abi tavsiyesi (KraLcaNs)