Yine surturulma aldım gün arası 3 5 arası ?
oysa çok yoğun değilmisiniz siz ne ara aldınız şikayeti alıpta kabul ettiniz ? oysa ben daha önce çok daha ağır küfürler etmiş idim susturulma almadım .
Ne yani şikayeti okuyanın mezhep ine göremi söveyim ?
aslında sövmedim bile tamamen durum analiziydi ..
Şu ana kadar yazdıklarım kendimle alakalıydı. Ve lakin sizinkiler cezaları neye göre veriyor ??
Mümin kullar? Oysa ben hiçbirinizin mümin olmadığını biliyorum nerden biliyor isem artık ...
Her neyse bi sürü şey yazdım sildim anlamazsınız diye ..
Soru Şu Ben susturulmayı kimin Mezhebine göre yedim ??
Yani biz sizin Mezhep genişliğinize göremi ?
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
Re: Yani biz sizin Mezhep genişliğinize göremi ?
Merhaba;
Yönetimin cevap ı şu olacak desteğe mail atın..!
Şahsen ( qq ) dan 1 hafta blok yediğimi biliyorum.
Yönetimin cevap ı şu olacak desteğe mail atın..!
Şahsen ( qq ) dan 1 hafta blok yediğimi biliyorum.
-Siyah, Artık en temiz renk!
vallahi bilmem ben Gm ler ne için susturulduğumu bir araştırsın olmazsa.
En kötü ihtimalle yarın güncellemeyle susturulma açılmazsa oyunu silerim biter gider.
Mail le falan uğraşamıycam ..
Bak hatta 6 yıllık bütün Loglarımı inceleme hakkınıda veriyorum şu iletiyle izin verdim araştırın hadi ..
En kötü ihtimalle yarın güncellemeyle susturulma açılmazsa oyunu silerim biter gider.
Mail le falan uğraşamıycam ..
Bak hatta 6 yıllık bütün Loglarımı inceleme hakkınıda veriyorum şu iletiyle izin verdim araştırın hadi ..
Tekrarlıyorum sabah güncellemeye kadar susturmam açılmazsa oyunu pcden siliyorum ...
Bahane arıyordum iyi oldu bu .
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
İşiniz gücünüz yok mu bu nasıl bir düşünce tarzı.Nostalgie yazdı:Tekrarlıyorum sabah güncellemeye kadar susturmam açılmazsa oyunu pcden siliyorum ...
Bırak zaten oyunu ne işin var bu oyunda başbakan olacak adamsın yada kadın herneyse :lol:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Sen neye gıdıklandın da gülüyosun anlamadım ben ? 6 yıllık oyuncuyum ve oyunu pc den silicem demem ciddi birşey ?
Ve biliyormusun yöneticiler yüzde 50 ise siz her b.k a gıdıklanan oyuncular diğer 50 de siniz . Buna da gülersin sen şimdi ..
Ve biliyormusun yöneticiler yüzde 50 ise siz her b.k a gıdıklanan oyuncular diğer 50 de siniz . Buna da gülersin sen şimdi ..
senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya
[quote="fbes1907"]senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bir de böyle tipler çıktı hak edene sövülür.Bu nasıl bir anlayışsa.Bir insan sana oyunda ne yapmış olabilir ki ana avrat küfredeceksin.Ne yapabilir yahu en fazla.Böyle diyen insanın anası babası ona göre çok ucuz ondan böyle düşünüyor.Nostalgie yazdı:fbes1907 yazdı:senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Şöyle oluyor o iş anlatıyım yada anlatmıyım pratik mi yapalım ? 2 3 level karakter açıp sana küfrediyor biri sende ona cevap veriyorsun ? pratik yapalımmı ??Refresh yazdı:Bir de böyle tipler çıktı hak edene sövülür.Bu nasıl bir anlayışsa.Bir insan sana oyunda ne yapmış olabilir ki ana avrat küfredeceksin.Ne yapabilir yahu en fazla.Böyle diyen insanın anası babası ona göre çok ucuz ondan böyle düşünüyor.Nostalgie yazdı:fbes1907 yazdı:senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .