Foruma kayıtlı olan üye sayısı yaklaşık 36 bin. Bu oyunun formunda takılmayan bir bu kadar kişi daha olsa 72 bin ki ben bu kadar olduğuna inanmıyorum çünkü forma üye olmayan kaç kişi var ki oyunda.
Yani 700 bin kayıtlı kullanıcıdan 70 bin anca çıkıyor
Zaten bir kişinin bilmem kaç çarı var
Alışmışız yani 700 bin demeye (kayıtlı demiyoruz 700 bin var diyoruz) sunucularda aynı anda 300 kişi bile yok 700 bini kim bulmuş
Olay bundan ibaret..D
Sakirpasali yazdı:Köske gelsene bi gblerde bos yer bulamıyoruz?
20 x 6 çok büyük bir rakam olmasa gerek kardeşim.. Hadi diğer 2 GB'yi de hesaba katsak toplamda 360 oyuncu eder. Hadi 8 sunucuda 360 oyuncu de 2880.. Nerde ulen 697120 kişi ?
Şaka bir yana İstanbul Kıyamet Vakti eski günlerini mumla arıyor. Umarım geride kalan oyuncuların mutlu olacağı şekilde gelişmeler olur.
Sakirpasali yazdı:Köske gelsene bi gblerde bos yer bulamıyoruz?
20 x 6 çok büyük bir rakam olmasa gerek kardeşim.. Hadi diğer 2 GB'yi de hesaba katsak toplamda 360 oyuncu eder. Hadi 8 sunucuda 360 oyuncu de 2880.. Nerde ulen 697120 kişi ?
Şaka bir yana İstanbul Kıyamet Vakti eski günlerini mumla arıyor. Umarım geride kalan oyuncuların mutlu olacağı şekilde gelişmeler olur.
Ben sakasına söyledim ya Geriye oyuncumu kaldı? En azından eskilerden kimse yok.