PUNTO SORUNU YARDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WhiteBoy7thst
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

PUNTO SORUNU YARDIM

Mesaj gönderen WhiteBoy7thst »

Sa kardeslerim oyuna baslayalı 1 ay oldu ve oyunda benimle ilgili bi sorunmu var bilmiyorum ama ingilizcede olmayan harfler oyunda '?' şekline cikiyor. Acaba herhang bir puntomu eksik yoksa bu hata olabiliyormu ? Ayrica bu sorun buyuk kucuk hatfli tag yaparken de sorun cıkarıyor . Eger isimde kucuk ı var ise ? oluyor ve isim tagi kabullenmiyor. Lutfen yardım Resim bu . :( :( :( Resim
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: PUNTO SORUNU YARDIM

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Görünen o ki, oyunun kurulumunu yaparken herhangi bir dosya bozukluğundan veya eksikliğinden kaynaklı böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.

Oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırın ve oyununuzun kurulu olduğu (Yerel Disk:C - Sobee) klasörü de manuel olarak silin. Ardından buraya tıklayarak İKV Download Manager ile oyunu baştan indiriniz ve tekrar kurulum yapınız.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

CHARDONNAY yazdı:Merhaba,

Görünen o ki, oyunun kurulumunu yaparken herhangi bir dosya bozukluğundan veya eksikliğinden kaynaklı böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.

Oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırın ve oyununuzun kurulu olduğu (Yerel Disk:C - Sobee) klasörü de manuel olarak silin. Ardından buraya tıklayarak İKV Download Manager ile oyunu baştan indiriniz ve tekrar kurulum yapınız.

Bilginize.
Dediğinizle hiç bir alakası olacağını zannetmiyorum. Aynı sorun arkadaşımda da vardı.
Denetim Masası>>Dil ve Bölge seçenekleri>> Sistem yerel dili ve dille ilgili olan bütün kısımları TÜRKÇE yap.
Sorun büyük ihtimalle düzelecektir. Arkadaşımın babası Arapça dersi için bilgisayar dilini değiştirmiş, aynı sıkıntı ondada olduydu.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
WhiteBoy7thst
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen WhiteBoy7thst »

Handsome çok sağol kardeş dediğin gibi yaptım oldu çok tşk.
TamTum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TamTum »

CHARDONNAY yazdı:Merhaba,

Bilginize.
Kopyala - Yapıştır
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

HaNdSoMe gerekli açıklamayı yapmış, aynı sorun Belçika'dan oynayan bir arkadaşta da vardı. Yazılanları sürekli yanlış anlıyordu, bizde öyle keşfettik :)
ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön