PUNTO SORUNU YARDIM
- WhiteBoy7thst
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
PUNTO SORUNU YARDIM
Sa kardeslerim oyuna baslayalı 1 ay oldu ve oyunda benimle ilgili bi sorunmu var bilmiyorum ama ingilizcede olmayan harfler oyunda '?' şekline cikiyor. Acaba herhang bir puntomu eksik yoksa bu hata olabiliyormu ? Ayrica bu sorun buyuk kucuk hatfli tag yaparken de sorun cıkarıyor . Eger isimde kucuk ı var ise ? oluyor ve isim tagi kabullenmiyor. Lutfen yardım Resim bu .

Re: PUNTO SORUNU YARDIM
Merhaba,
Görünen o ki, oyunun kurulumunu yaparken herhangi bir dosya bozukluğundan veya eksikliğinden kaynaklı böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.
Oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırın ve oyununuzun kurulu olduğu (Yerel Disk:C - Sobee) klasörü de manuel olarak silin. Ardından buraya tıklayarak İKV Download Manager ile oyunu baştan indiriniz ve tekrar kurulum yapınız.
Bilginize.
Görünen o ki, oyunun kurulumunu yaparken herhangi bir dosya bozukluğundan veya eksikliğinden kaynaklı böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.
Oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırın ve oyununuzun kurulu olduğu (Yerel Disk:C - Sobee) klasörü de manuel olarak silin. Ardından buraya tıklayarak İKV Download Manager ile oyunu baştan indiriniz ve tekrar kurulum yapınız.
Bilginize.
Dediğinizle hiç bir alakası olacağını zannetmiyorum. Aynı sorun arkadaşımda da vardı.CHARDONNAY yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Denetim Masası>>Dil ve Bölge seçenekleri>> Sistem yerel dili ve dille ilgili olan bütün kısımları TÜRKÇE yap.
Sorun büyük ihtimalle düzelecektir. Arkadaşımın babası Arapça dersi için bilgisayar dilini değiştirmiş, aynı sıkıntı ondada olduydu.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- WhiteBoy7thst
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
Handsome çok sağol kardeş dediğin gibi yaptım oldu çok tşk.
Kopyala - YapıştırCHARDONNAY yazdı:Merhaba,
Bilginize.

- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
HaNdSoMe gerekli açıklamayı yapmış, aynı sorun Belçika'dan oynayan bir arkadaşta da vardı. Yazılanları sürekli yanlış anlıyordu, bizde öyle keşfettik