Destek Topluyorum dolusun
Re: Destek Topluyorum dolusun
buda yanlışlıkla gönderdiğim mesaj 
Sakirpasali yazdı:Lvl sistemini herkez desteklemez . Lvl 49 iyidir iyi
item çöp olmasın diye yeni leveller gelmezse bu oyun bitmiştir ama bi arkadaş konu aşmıştı asalar yükseltilebilir o şekilde olailir itemlerde çöp olamz
6 ay oldu sanırsam para yatırmama vaktim.
İnşallah daha fazla destek görür bu uygulama.
Yapacaklarına gelirsek binlerce yapması gereken şeyler çıkar ama ne fayda!
İnşallah daha fazla destek görür bu uygulama.
Yapacaklarına gelirsek binlerce yapması gereken şeyler çıkar ama ne fayda!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Güncel arkdaslar yönetimi dize getirelim sakın çekmeyin para
Gizlenmiş İçerikGöster

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Bende destekliyorum. Lag kalkmalı. Yeni seviyeler gelmeli. Grafikler geliştirilmeli yetenekler çoğaltılmalı. Adam gibi büyük güncelleştirmeler gelmeli. Öyle güncelleştirmeler gelmeli ki hem oyunu bırakan adamlar geri dönmeli hemde akın akın yeni oyuncu çekmeli. Ama söz konusu ikv yönetimi olunca bırakın bunların olmasını oyun dahada kötüye gider ve gidiyorda. Ama sizin gibi bütün bu olumsuzluklara ve ilgisizliklere rağmen para yatıran kişiler oldukça ikv 10 sene daha ayakta kalır 
UNUTMAYIN KİMSE PARA YATIRMASIN, OYUN İÇİNDEN PEYNİR ALMASIN !!!!!
ben de bu eyleme katılıyorum geçen ay toplam 200 tl destek oldum sırf destek olmak için desteği donduruyorum nedenleri
1- adam klandan millete açık açık küfür edio 3 kez ben şikayet ediyorum ve adam ertesi gün sus yememiş bile sebebini sordum bana sus kaldırılıo dediler şimdi soruyorum size ben +5 ökse otu satılır dedim diye 3 gün sus yedim bu adamlar millete ana bacı sövüo dine sövüo sus yemio adalet nerde.
2-tılsım sistemi geldi resmen biz oyuncuları 2-3 sene daha oyalamak için ya akıl mantık işimi bu tek başıma xenotim kasamıyorum yıldırım 2 var bende ürettim şimdi soruyoru örümceklerden salgı düşüo akreplerden peptit kolorotoksin saklı ırklardan xenotim peki bu tren yolundaki ve diğer tarafdaki lodos arz delilerinden neden bişey düşmüo özel .
3-lp kasıoz artırıcı alıoz peki lp ler sıralama hariç ne işe yarıyor ve slotlarda boş kasıoz allah rızası için bi item umudumuz yok düşen her item çöp sadece işportaya satılabilir o da bin bir eziyetle artık slotlardan özel bişeler düşsün işe yarıyan para eden.
4-tılsım sistemi geldi peki düşen tılsımların hepsi çöp hiç birini satamassın bari bu tuılsımlara 200k yazsaydınızda işportaya sataydık akıl mantık işi bile değil kaç saat saklıda kasıoz xenotim düşmüo
...........................
yazsam sabaha kadar bitmez kısacası ben fbes1907@hotmail.com kullanıcı adımla her ay 150-200 tl olarak yaptığım desteği kesiyorum benden destek bu kadar nede olsa icraat yok paraya gerek de yokdur.
1- adam klandan millete açık açık küfür edio 3 kez ben şikayet ediyorum ve adam ertesi gün sus yememiş bile sebebini sordum bana sus kaldırılıo dediler şimdi soruyorum size ben +5 ökse otu satılır dedim diye 3 gün sus yedim bu adamlar millete ana bacı sövüo dine sövüo sus yemio adalet nerde.
2-tılsım sistemi geldi resmen biz oyuncuları 2-3 sene daha oyalamak için ya akıl mantık işimi bu tek başıma xenotim kasamıyorum yıldırım 2 var bende ürettim şimdi soruyoru örümceklerden salgı düşüo akreplerden peptit kolorotoksin saklı ırklardan xenotim peki bu tren yolundaki ve diğer tarafdaki lodos arz delilerinden neden bişey düşmüo özel .
3-lp kasıoz artırıcı alıoz peki lp ler sıralama hariç ne işe yarıyor ve slotlarda boş kasıoz allah rızası için bi item umudumuz yok düşen her item çöp sadece işportaya satılabilir o da bin bir eziyetle artık slotlardan özel bişeler düşsün işe yarıyan para eden.
4-tılsım sistemi geldi peki düşen tılsımların hepsi çöp hiç birini satamassın bari bu tuılsımlara 200k yazsaydınızda işportaya sataydık akıl mantık işi bile değil kaç saat saklıda kasıoz xenotim düşmüo
yazsam sabaha kadar bitmez kısacası ben fbes1907@hotmail.com kullanıcı adımla her ay 150-200 tl olarak yaptığım desteği kesiyorum benden destek bu kadar nede olsa icraat yok paraya gerek de yokdur.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
vengeance yazdı:59 level değil 69 veya 79 level gelsin level kasmak zor olsun , item çeşitliliği olsun kimin güçlü olup olmadığı anlaşılsın tek düze item olmasın yani. Klan savaşlarını ve PvP yi canlandıracak yeni bir savaş bölgesi gelsin,yeni gelcek güncellemede Grup bölgeleri olmasın, şans sistemi değil emek sistemi olmalı.
Senin bu söylediklerin olursa, İKV Biter