UNUTAMADIĞIM 6 DOST

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SePeLTuR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

UNUTAMADIĞIM 6 DOST

Mesaj gönderen SePeLTuR »

Merhaba arkadaşlar;
Oyuna uzun zamandır ara verdim ... ama unutamadığım 6 dostum var tabi ben onların dostuysam umarım beni unutmamışlardır... Sizlerle onları paylaşmak istedim üzerimde çok emekleri geçti ve onlara tekrar TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum... zaman zaman görüşemesekte ben onları unutmadım onların hala oyunda olduklarını bilmiyorum ama vazgeçilmez oldukları bellidir ve sadece bana değil diğer neferlerede yardımcı olduklarını gördüm ....
Ve işTE O ALTILI..:;

1 - SÜVARİ
ismi SELİM bu adam bana ne kadar yardımcı olduysa ALLAH emeklerini boşa çıkarmadı ve çarını fulledi onun bana yaptığı yardımları kimse kimseye yapmaz sevdiğim bir kardeşimdir tekrar TEŞEKKÜRLER..:)
2 - DyBKaTLiaM
ismi KADİRCAN her nekdar çocuk ruhlu olsada grup bölgelerinde vazgeçilmezimdir ona ayrı bir sevgim ve saygım var çarınıo bi türlü fulleyemedi fakat çok çar fullenmesine yardımcı oldu daha önncelerde 2 büyüsü vardı fulledi bi türlü bunu fulleyemedi ona bol şans diliyorum umarım itemleri düşürmüştür tekrar TEŞEKKÜRLER..:)
3 - Khalesii
ismini bi türlü bana söylemedi ama bana çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim... birzamanlar oyunu bırakırken bana destek olmuştu onun sayesinde oyuna başlamıştım fakat kader işte tekrar bıraktırıyor tekrar TEŞEKKÜRLER..:)
4 - Açelya
oda khalesii gibi ismini vermedi kimseye bilenler vardır elbet ama bana söylemedi hatırlarımki kenanda ejderim yok diye onunla ve DyBKaTLiaM ile girmiştik sunucuda ejdersizlere bir ayrım vardı fakat onlarda yoktu tekrar TEŞEKKÜRLER..:)
5 - ThEPoLiCee
ismini doğru yazamasamda adını hep aklıma yazmışımdır ismi ERKAN tanklığı müthiç bir savaşçıydı kendisi onunla junon giderken hep bir heyecan vardı içimde belki abartıyor olabilirim fakat emeği çok var üstümde tekrar TEŞEKKÜRLER.:)
6 - OxyJen
ismi cengiz kendisi kekem olur onu çok sevmişimdir şimdi ne halde ALLAH bilir fakat üstümde gerçektende çok emeği var kıyamet asasını üretti sanıoduk düşürdüm dedi ve bunu klimseye söylemiyodu tekrar TEŞEKKÜRLER..:)

ve işte hepsi bu kadar şimdi ne haldeler kim bilir ben sizi unutmadım sizin beni unutmadığınızı veya unutum silmediğinizi biliyorum adımı ve karakterimin ismini yazmadım size tekrar ve tekrar TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum ALLAh yardımcınız olsun HAKKINIZI helal edin SEVGİLERİMLE...:))
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: UNUTAMADIĞIM 6 DOST

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Kusura bakma seni hatırlayamadım yardımlarım dokunmuş ne mutlu bana bu arada rica ederim..:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Re: UNUTAMADIĞIM 6 DOST

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Ö.d. kardeşim. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısştım sende böyle teşekkür etmişsin ne mutlu bize :D
COSMOS

“Genel Sohbet” sayfasına dön