Neden?
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Neden?
Yeni GM almışsınız hayırlı uğurlu olsun yanlız merak ediyorum bu alımlar neden hep erkek ağırlıklı oluyor neden bayan gm almıyorsunuz?Size göre biz yönetimden gm likten anlayamıyormuyuz? yoksa hemcins taraftarlığından dolayı bir ayırım mı söz konusu? bahaneniz her ne ise kabul etmiyorum ve en kısa zamanda bir bayan gm görmeyi umut ediyorum bu oyunda 
Re: Neden?
Öncelikle merhaba.
Zannediyorum ki alınan GM'ler verilen kriterlere uyduğu için alınıyor. Oyun bilgisi, program bilgisi vs. bir çok şey vardır. Ayrıca bayan/erkek ayrımcılığı falanda yok. Hem alınan GM'ler daha önce denetmen ekibinde yer alıyor yani direk başvuru yapan GM olmuyor. Belirli gözlemler doğrultusunda yapılan çalışmalara göre kişilere GM'lik veriliyor. Daha önce GM ekibinde Neslihan ablamız vardı ( [GM]Arinna ) , Şebnem ablamız vardı ( [GM]Şepleem ) hatırlatmakta fayda var. :roll:
Zannediyorum ki alınan GM'ler verilen kriterlere uyduğu için alınıyor. Oyun bilgisi, program bilgisi vs. bir çok şey vardır. Ayrıca bayan/erkek ayrımcılığı falanda yok. Hem alınan GM'ler daha önce denetmen ekibinde yer alıyor yani direk başvuru yapan GM olmuyor. Belirli gözlemler doğrultusunda yapılan çalışmalara göre kişilere GM'lik veriliyor. Daha önce GM ekibinde Neslihan ablamız vardı ( [GM]Arinna ) , Şebnem ablamız vardı ( [GM]Şepleem ) hatırlatmakta fayda var. :roll:
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Oyunda kademe kademe yükselerek GM ünvanı kazanılıyor ve buda hiç kolay değil. Oyunu oynayan çok fazla bayan olmadığından ve bu oynayanların çoğuda başvuru yapmadığından az bir kısım rehber olarak alınıyor. Gerisi onların çabaları ile yükselmeye kalıyor.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
:arrow:MuvaFFa yazdı:Oyunda kademe kademe yükselerek GM ünvanı kazanılıyor ve buda hiç kolay değil. Oyunu oynayan çok fazla bayan olmadığından ve bu oynayanların çoğuda başvuru yapmadığından az bir kısım rehber olarak alınıyor. Gerisi onların çabaları ile yükselmeye kalıyor.
Umarım yakında Zifan'ıda GM olarak görürüz.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Zamanında bayan bir GM vardı.Hatta büyücü kullanırdı.Kurt mağarada arada kurtları toplayıp çemberle gösteriler yapmışlığı vardır.Sonra ne oldu hatırlamıyorum 
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Mihri ablamız GM olsa bile yinede etkinlik takip ve düzenlemesi ile bence yine onun ilgilenmesi gerekir.ReHaBeT yazdı:Umarım yakında Zifan'ıda GM olarak görürüz. :)
Çünkü onun kadar temiz ve titiz çalışanı görmedim :))
En son Hengames tarafından 28 Şub 2013 15:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Yakısır Mihri ablamızaReHaBeT yazdı::arrow:MuvaFFa yazdı:Oyunda kademe kademe yükselerek GM ünvanı kazanılıyor ve buda hiç kolay değil. Oyunu oynayan çok fazla bayan olmadığından ve bu oynayanların çoğuda başvuru yapmadığından az bir kısım rehber olarak alınıyor. Gerisi onların çabaları ile yükselmeye kalıyor.
Umarım yakında Zifan'ıda GM olarak görürüz.

Gizlenmiş İçerikGöster

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva

LEPRECHAUN
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Konuyu baltalamak istemem de forumda gm ler niye bayan değil konusunu görmek komiğime gitti bumu kaldı yav bi D

Mihri reyiz herşeyimiz :roll: