saygı değer tılsım sunucusu

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
deliyimben
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

saygı değer tılsım sunucusu

Mesaj gönderen deliyimben »

öncelikle selamın aleyküm kardeslerim ben bu oyunu neden oynuyorum nicin oynuyorum niye oynuyorum ben bu soruyu size sormadan önce kendime sordum ve cevabını buldum ve sonra cevabını unuttum neden unuttum nicin unuttum niye unuttum onuda bilmiyorum ama gercek varki bu oyun artık oyunluktan cıkmıs insanları esir etmiş ama neden etmiş nicin etmiş niye etmiş çözmüş değilim eger çözmüş olsaydım ben bugün bu oyunu oynarmıydım onuda bilemiyorum neden bilemiyorum nicin bilemiyorum niye bilemiyorum bunuda anlamakta güclük cekiyorum gercek mutluluk sanaldamı yoksa realdemi onuda çözemedim neden çözemedim nicin çözemedim niye çözemedim kendimi sanal aleme teslim etmiş yetişkin bir birey olarak kendimden utanmaya basladım bir sabah annem sabah kahvaltısını yine aynı saatte hazırlayıp beni kahvaltıya cagırdı tabi bende pc basında ikv oynuyorum yine aynı ses tonuyla lannnnnnnnnn hadiiiiiiii bırak su bilgisayarı g.gvur tohumu gel yemeğini ye ben komsuya gidecem sonra ne halin varsa gör demesiyle yine beynimden vurulmusa döndüm bu kadın bana neden kötü davranıyo dedim düşündümki neden düşündüm niçin düşündüm niye düşündüm ve sonunda buldum işsiz ve güçsüz bir delikanlıydım annem bana bagırmakta cok haklıydı cünkü işsiz adamı kimse sevmez annemde o yüzden beni sevmiyordu SON....
Kullanıcı avatarı
lkarus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: S O N

Re: saygı değer tılsım sunucusu

Mesaj gönderen lkarus »

Harbiden delirmişsiniz :)
Kullanıcı avatarı
llTILSIMll