'Rehber Is The İzdivaç' Bir İKV Saçmalığı Gururla Sunar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: 'Rehber Is The İzdivaç' Bir İKV Saçmalığı Gururla Sunar

Mesaj gönderen Arizonaa »

xXxJERUSALEMAxXx yazdı:
Arizonaa yazdı:[Huzursuzluğum] görevinin nasıl yapılacağını Rehberlere değil. Test sunucusuna girmiş, (Bütün Setleri, Bütün Tılsımları kullanmış) Arz-Lodos Test ekibine katılmış Benim gibi arkadaşlara soracaksın 8-) :roll:
Biz girmesek neysede bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor anlamadım girmesek anlayacam da girdik yaptık kardeşim rahat ol beyin bedava testlerede katıldık ;)

Benim söylemek istediğimde o işte. Testleri yaparken bile o görevi yapamadık .Eee madem sende girdin .Biliyosun hala neden konuşuyosun demekki getirmeyi düşündükleri özel bir tarih var veya hazır değil hada :geek: :idea:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

Mesaj gönderen xXxJERUSALEMAxXx »

Arizonaa yazdı:
xXxJERUSALEMAxXx yazdı:
Arizonaa yazdı:[Huzursuzluğum] görevinin nasıl yapılacağını Rehberlere değil. Test sunucusuna girmiş, (Bütün Setleri, Bütün Tılsımları kullanmış) Arz-Lodos Test ekibine katılmış Benim gibi arkadaşlara soracaksın 8-) :roll:
Biz girmesek neysede bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor anlamadım girmesek anlayacam da girdik yaptık kardeşim rahat ol beyin bedava testlerede katıldık ;)

Benim söylemek istediğimde o işte. Testleri yaparken bile o görevi yapamadık .Eee madem sende girdin .Biliyosun hala neden konuşuyosun demekki getirmeyi düşündükleri özel bir tarih var veya hazır değil hada :geek: :idea:
Bende onu diyorum ya Mosat bunlar mübarek bilgi saklıyorlar ne anlamı var anlamadım.
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●

© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

XxxChesTeRxxX yazdı:Hemen neden Rehberlere suç buluyorsunuz anlamıyorum ? Oyundada böyle hep lagı düzeltmiyorlar birde yüzlü yüzlü oyuna griyorlar diyorlar bazıları :) Rehberlerin görevi yeni başlayan oyunculara yardımcı olmaktır birdaha hatırlatırım.
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön