Arkadaşlar konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Nihat abimize geçen bir istekte bulundum ve kırmadı ve röportajımızı olumlu buldu. Bu çalışmayı neden hazırladığım zaten aşağıdaki fotoğrafta söyledim.
Buyrun bir bakın lütfen /b]
Ve daha sonradan Nihat abimizden mesajımız geldi göndermiş olduğu mesajı pek göstermek istemiyorum ama sonuç olarak olumlu
Şimdi Röportajı hazırlamak için benim kafamda kalabalık bir soru fırtınası ve bunları düzenleyip sunmaya çalışacam ama belki kaçırmış olduğum konular olabilir düşüncesi ile sizlerinde bu konu altına kısa özetlerle mantıklı sorularınızı iletmenizi istiyorum. Soruları elekten geçirdikten sonra önemli husuları kısa bir sürede iletmeye çalışacaz İnşaallah. Söz sizde buyrun.
Görenlerin dalga geçtiği şu grafikler ne zaman iyileştirilecek ? Yeni bir arayüz , yeteneklere yeni efektler gibi şeyleri düşünmüyor mu bu geliştirici ekip ? Bu işi yapanlar vicdanen rahat mıdır ? Onca tepki alıyorlar yüzleri hiçmi kızarmaz bu adamların ? Nihat abi hepimizin sevdiği biridir. Artık eleştirilere biraz kulak asmalarını cevap vermelerini istiyoruz. İlk 2 sini iletirsen sevinirim.