Giriş Sayfasında Donma "Geçici" Çözüm Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Giriş Sayfasında Donma "Geçici" Çözüm Hk.

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Merhaba,

Oyun kullanıcı adı ve giriş sayfasında donma yaşayanlar için biraz karıştırdıktan sonra düzeldiğini gördüm.Ancak sorunun tam kaynağının nereden düzeldiğini bulamadım.

Oyun giriş sayfasında herhangi bir flash animasyona sağ tıkladıktan sonra resimde belirtilen ayarı öncelikle yapıyoruz.

Resim

Bunu yaptıktan sonra oyun sayfasını kapatıyoruz ve tekrar açıyoruz.Eğer hala bir donma sorunu varsa ki benim 3. denemem de oldu bu donma olayı İnternet Explorer ı açıp adres satırına .

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/logingame.aspx
yazıyorsunuz ve siteye giriyorsunuz.Daha sonra oyunu tekrar açarak donma sorununun gittiğini gördüm belki şanstır ama denemekte fayda var başkaları da denerse sorunun çözümü hakkında bir yol belirleyebiliriz.

iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Re: Giriş Sayfasında Donma "Geçici" Çözüm Hk.

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

Yine 1 saniye kadar bi gecikme oluyor karizma satarken bu yüzden oyuna geç girmekten bıktım artık kesin çözümü yokmudur bunun
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

http://www.istanbuloyun.com/logingame.aspx sayfasında herhangi bir donmanın olmaması enterasan bir durum.Oyundaki o sayfa buraya bağlı.Bu sayfayı açın giriş yapın ve alta alın sayfayı sonra oyuna girmeyi deneyin çözüm olacak mı acaba .
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

İnternet explorer flash eklentisini kaldırın sorunu kökten çözülmüş olur. Kasanlar için :)
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Windows 8 yüklediğimden beri aynı sorun bende de var.Bilgisayarı açtıktan bir süre sonra donma olayı geçiyor.Ama sorunun kaynağının giriş sayfasındaki flash reklamlardan kaynaklandığını düşünüyorum.Akçe almayı, klan değiştirmeyi bilmeyen adam kalmadı sanırım.Flash reklamların kaldırılması ile donma probleminin çözüleceğini düşünüyorum. :)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

ORHANBEY yazdı:Merhaba,

Oyun kullanıcı adı ve giriş sayfasında donma yaşayanlar için biraz karıştırdıktan sonra düzeldiğini gördüm.Ancak sorunun tam kaynağının nereden düzeldiğini bulamadım.

Oyun giriş sayfasında herhangi bir flash animasyona sağ tıkladıktan sonra resimde belirtilen ayarı öncelikle yapıyoruz.

Resim

Bunu yaptıktan sonra oyun sayfasını kapatıyoruz ve tekrar açıyoruz.Eğer hala bir donma sorunu varsa ki benim 3. denemem de oldu bu donma olayı İnternet Explorer ı açıp adres satırına .

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/logingame.aspx
yazıyorsunuz ve siteye giriyorsunuz.Daha sonra oyunu tekrar açarak donma sorununun gittiğini gördüm belki şanstır ama denemekte fayda var başkaları da denerse sorunun çözümü hakkında bir yol belirleyebiliriz.

iyi oyunlar
Dediğin şeyi yaptım oldu teşekkürler.
Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti adobe daki o ayarın çalışması için herhangi bir internet sayfasının açık olması lazım.
Crome açıktı gayet hızlı yazıyordu kapattım tekrar yavaşladı.Crome açtım düzeldi enteresandır :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

google chorme açıyorsunuz, alta alıyorsunuz, artık şifre yazma yeri çok hızlı oluyor :) Ben bu sorunu uzun süredir bu şekilde aşıyorum. Ilginç ama işe yarıyor.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Kullanıcı Adı ve Şifreyi yazarken en az 15 saniye bekliyorum. Bu karizma satarken hayli can sıkıyor soruna bir çözüm bulamadım. Anlattığın konuyu deniyeceğim inşallah olur. :)
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Şans falan işe yarıyor )
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön