Silah yükseltme önerisi.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Silah yükseltme önerisi.
Merhaba arkadaslar, Ben düsündüm aklıma söyle bisey geldi. 1 Adet silah yükseltme 1995 akçe. Çoğumuzun 1' den fazla yükseltmeye ihtiyacı oluyor. 1 tanesi 1995 akçe ise 2 tanesi 3750 akçe olsun 3 tanesi 5000 akçe. Bence mantıklı sizce nasıl?
Gizlenmiş İçerikGöster

Re: Silah yükseltme önerisi.
bence çok mantıklı böyle indirimler olursa dilah yükseltme alımlarının artacağını düşünüyorum ve çok kazıkda yememiş oluruz ama ne var ki dikkate alınabilir mi ? Orası hiç belli olmaz bu ileti üzerinde yorumlar ve talepler artarsa olabilir gibi geliyor düşüncen çok hoşuma gitti tebrik ederim gerçekten...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ruhsuz Beden
Merhabalar;
Arkadaşımın dediğine katılıyorum bu olabilir. Bende şöyle bir şey de olsa olur. 1. aldığın Silah Yükseltme 1995 akçe 2. aldığın Silah Yükseltme %10 indirim 2. aldığın %20 indirim ve bundan sonra aldığın Silah Yükseltmeler %30 indirim olabilir. Dükkan'da artık indirimleri beklemek zorunda kalmayabiliriz. Senin dediğin veya benim dediğim olursa daha güzel olur ama şöyle bir şey var herkes gelip 3750 akçe bulamayacağı için biraz sıkıntı olur o konuda ama olmayacak bir şey de değil.
Arkadaşımın dediğine katılıyorum bu olabilir. Bende şöyle bir şey de olsa olur. 1. aldığın Silah Yükseltme 1995 akçe 2. aldığın Silah Yükseltme %10 indirim 2. aldığın %20 indirim ve bundan sonra aldığın Silah Yükseltmeler %30 indirim olabilir. Dükkan'da artık indirimleri beklemek zorunda kalmayabiliriz. Senin dediğin veya benim dediğim olursa daha güzel olur ama şöyle bir şey var herkes gelip 3750 akçe bulamayacağı için biraz sıkıntı olur o konuda ama olmayacak bir şey de değil.
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

Güzel yormlarınız için tesekkurler
Ancak eminim havuza gidecek bu da. Yüzme öğrettim şimdiden 
Gizlenmiş İçerikGöster

- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara dediğinin gibi bir uygulama vardı.Bencede güzel bir fikir.Sakirpasali yazdı:Merhaba arkadaslar, Ben düsündüm aklıma söyle bisey geldi. 1 Adet silah yükseltme 1995 akçe. Çoğumuzun 1' den fazla yükseltmeye ihtiyacı oluyor. 1 tanesi 1995 akçe ise 2 tanesi 3750 akçe olsun 3 tanesi 5000 akçe. Bence mantıklı sizce nasıl?
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi