ıkv gıremıyorum
ıkv gıremıyorum
daha 2 saat önce gırmıştım oyuna şımdı hesabıma gırıyorum oyun açılıyor ama karekter seçımıne gelmeden donuyor yüklenıyor yazısı kalıyor bu arada sorunu çözmem ıçın data dosyasını sıldım ıkv guncelledı bu seferde Microsoft Visual C++ gıbı bır hata geldı ve eskı data dosyasını gerı ekledım bu seferde ılk olan donma sorunu yıne oldu bunu çözebılen olabılırmı yardınımızı beklıyorum not pcde vırus olasığı az çünkü daha 1 gün oluyor format atmam
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: '-DOYLAİON-'
Re: ıkv gıremıyorum
Merhaba ;
Öncelikle Şunu Belirteyim İ.K.V Çemberlitaş Data'larına Karışmak Yasaktır .. En ufak Bir değişimde Üyeliğiniz Bloklanabilir . Oyunun Açılması İçinde Silip Birdaha yüklemnizi Tavsiye Eder İyi Oyunlar Dilerim ..
FouRLeaFCLoVeR
FouRLeaFCLooVeR
FouRLeaFCLoVeeR
Saygılarımla ..
Öncelikle Şunu Belirteyim İ.K.V Çemberlitaş Data'larına Karışmak Yasaktır .. En ufak Bir değişimde Üyeliğiniz Bloklanabilir . Oyunun Açılması İçinde Silip Birdaha yüklemnizi Tavsiye Eder İyi Oyunlar Dilerim ..
FouRLeaFCLoVeR
FouRLeaFCLooVeR
FouRLeaFCLoVeeR
Saygılarımla ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: ıkv gıremıyorum
Merhaba, launch_help dosyasına tıklayarak giriş ayarlarınızı sıfırlayınız. İyi günler.
Gizlenmiş İçerikGöster