Bu destek neyin kafasını yaşıyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Bu destek neyin kafasını yaşıyor?

Mesaj gönderen Eqwador »

Bir karakterime 14 gün bir diğerine 7 gün susturma vermiş böyle ahmakça birşey olabilir mi?
Amaçları nedir?Açıklayın kaldırmayın şu konuyu desteğe mesaj atacam şimdi ne içiyorlar bunlar...
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Re: Bu destek neyin kafasını yaşıyor?

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Önce yaşayacak kafa olmalı değil mi?
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Eqwador »

Ya desteğe şuan itibariyle 2 karakter için ayrı ayrı mesaj attım ya...
Dün Play Store'den ikv 6.yıl özel paketi almak için klandaşlardan yardım arıyordum bazı embesil kişiler şikayet etmiş,neticesinde susturmayı atıyorlar 30 gün vericekler sonrasında karakterlere blok atsınlar çok güzel olur..
Cezanın veriliş saatleri dahi yardım istediğim zamana uyuyor gelecek cevabı merak ediyorum başlıcam böyle işe
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Eqwador »

Dün saat 14.52 de ben oyundan yardım istiyordum akçe konusunda forumda bile konu açtım gidip susturma cezası vermişler..Daha 2 hafta önce bir etkınlıkte susturma yedim ne yaptıysak şikayet ettik yanlış atmışlar desteği yenileyin ya
Resim
Resim
Resim
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Oyunculardan gönderilen şikayet bildirimlerinde yer alan konuşma kayıtlarının her biri, ilgili birimde görev alan yetkili arkadaşlarca tek tek incelenir ve ona göre moderasyon uygulanır.

Hesabınıza verilen moderasyonun yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu destek biriminden iletmeniz yeterlidir. Zira bunun dışında forumlarımız üzerinden konu açmanızın ve bu şekilde üslubunuza yakışmayan sözler sarf etmenizin hiçbir getirisi olmaz. Ceza İtiraz birimine konuyla ilgili başvuru yaptıysanız, moderasyonunuz incelenecektir ve akabinde tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Bu süreç içerisinde tekrar tekrar konu açmamanızı rica eder, aksi takdirde konularınızın uyarılmadan silineceğini ve ısrarla devamı halinde forum kurallarına müteakiben hesabınıza moderasyon uygulamak zorunda kalacağımı bildirmek isterim.

Daha anlayışlı, nazik ve sabırlı olmanız dileğiyle...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön