Savaşçı(TANK) vs savaşçı(OFFANSİF)
Savaşçı(TANK) vs savaşçı(OFFANSİF)
Eşit dizim (adil ; karşı tarafın çemberi zırhı varsa diğerininde olacak şekilde) bir tank ve bir offansif vs atarsa kim kazanır ?
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
- kankixgirl
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kanki
Re: Savaşçı(TANK) vs savaşçı(OFFANSİF)
Ofansif diye tahmin ediyorum çünkü Tank Savaşçının vuruş hasarı azdır bildigim kadarıyla
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Kankixqirl 49 Şifacı
Kankixwarriors 49 Savaşçı
Kankixmatchs 49 Büyücüydü Silindi .!
Kankixwarriors 49 Savaşçı
Kankixmatchs 49 Büyücüydü Silindi .!
Başar. İyi haber!

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Kardeşim alinmada burası ıkv sen başka bi oyunla falan karistirdin sanırım . Tankın ofansi kesebilmesi bilim kurgu filmlerinde bile olamaz.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- Altair
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Aslında diğer yorumlara katılmıyorum, çünkü yeni gelen tılsımlar sayesinde defansif-sakınma açan bir savaşçı ile OkO'ların galibi olabilirsiniz. Sadece kullanmasını bileceksiniz.
Ayrıca unutmayın, ancak;
"Savaşçı şunu bunu yapamaz" demek yerine kendi kombinasyonunuzu bulduğunuz zaman "Ben gerçek savaşçıyım1 diyebilirsiniz bu oyunda.
Ayrıca unutmayın, ancak;
"Savaşçı şunu bunu yapamaz" demek yerine kendi kombinasyonunuzu bulduğunuz zaman "Ben gerçek savaşçıyım1 diyebilirsiniz bu oyunda.
WakeUP
hacıZADE
ShakeUP
hacıZADE
ShakeUP
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Altair yazdı:Aslında diğer yorumlara katılmıyorum, çünkü yeni gelen tılsımlar sayesinde defansif-sakınma açan bir savaşçı ile OkO'ların galibi olabilirsiniz. Sadece kullanmasını bileceksiniz.
Ayrıca unutmayın, ancak;
Hatırladığım kadarıyla tankken savaşçının max hasarını düşürmeyen tılsım mevcuttu ve tank olarak yenmek bence kolay ilk önce tank itemleri takılır ve savaşçının kudretini harcaması beklenir daha sonraysa maxlar takılıp düz vuruşla kesilebilir bence
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

şüphesizki yeni çıkan tılsımlar sayesinde tank kazanır önceden tankın hasarları 100/75 düşüyordu şimdiki tılsımlar ise düşürmek yerine 2 kat artırıyor ve herkezin bildiği gibi tanka ağır sert vuruş fazla hasar vermez normal skilsiz düz vuurş hasar verirr tank bu konudad avantaçlı karşısındakinden tılsım sayesinde 2 kat fazla vuracak
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mekan Atmış Üç
ayı 1se tank kazanır boyuna ayı atar