Akçe Hatası
Akçe Hatası
Arkadaşlar bugün sabah cep telefonumdan 1000 akçe satın alıcaktım. 7979' a mesaj attım gelen mesajı onayladım. Turkcell mobil ödeme işleminiz gerçekleşti yazdı ve benden 10 tl aldı ama e-pin ve şifrenin olduğu mesaj gelmedi. Destek Ekibinin acil bana ulaşmasını istiyorum.
Re: Akçe Hatası
tekrar yazma gelir 1-2 saate kadar bazen 4 saat sonra geldiği oluyor.SuatReyiz yazdı:Arkadaşlar bugün sabah cep telefonumdan 1000 akçe satın alıcaktım. 7979' a mesaj attım gelen mesajı onayladım. Turkcell mobil ödeme işleminiz gerçekleşti yazdı ve benden 10 tl aldı ama e-pin ve şifrenin olduğu mesaj gelmedi. Destek Ekibinin acil bana ulaşmasını istiyorum.
Panik yok yarına akdar gelmese desteğe yazdınmı gönderirler tekrar.
A R Z L O D O S
-
FETiHNESLi
- Teşkilat Neferi

Merhaba,
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi Forumlar...
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi Forumlar...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Cep telefonunun SMS hafızasının dolu olmamasına dikkat et . Son yeri de bilgilendirme mesajı doldurmuş olmasın
Epin gecikmeli geliyor tam zamanı belli değil akşama kadar gelmezse desteğe epini aldığın tarih saat cep no operatör ile birlikte iletirsin onlar sana gönderirler.
Aradan bir gün geçti hala mesaj gelmedi. Desteğe başvurdum cevap bekliyorum. Düşünceleriniz için saolun.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şu an akçe çekicektim, banada mesaj gelmedi aynı sorun bendede var
Düzeltilirse iyi olucak
Düzeltilirse iyi olucak
Hata giderilmiştir. Akçeme kavuşmuş bulunmaktayım. İlginiz için teşekkürler.
Konuyu Kitleyebilirsiniz