Bu sorun başkalarında da var mı ? Ben çözemedim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bu sorun başkalarında da var mı ? Ben çözemedim

Mesaj gönderen Ahiret »

Herkes oyunda lag diye ağlarken, çemberlide milet donuyor diye gruptan çıkarken ben de lag diye bişey yok. Fakat üyelik adı ve şifre yazılan yer çooook yavaş algılıyor. Ben şifremi yazıyorum, 20 saniye sonra doluyor ancak.
Bu yüzden karizma bile satamıyorum anlamadım bu işi. 2 haftadır bu sorun var daha öncesinde yoktu.
Pc ve netle alakası yok kesinlkle. Pc yi yeni topladım zaten, 1 ay oldu. Netten olsa oyunda donma olurdu
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Bu sorun başkalarında da var mı ? Ben çözemedim

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Ahiret yazdı:Herkes oyunda lag diye ağlarken, çemberlide milet donuyor diye gruptan çıkarken ben de lag diye bişey yok. Fakat üyelik adı ve şifre yazılan yer çooook yavaş algılıyor. Ben şifremi yazıyorum, 20 saniye sonra doluyor ancak.
Bu yüzden karizma bile satamıyorum anlamadım bu işi. 2 haftadır bu sorun var daha öncesinde yoktu.
Pc ve netle alakası yok kesinlkle. Pc yi yeni topladım zaten, 1 ay oldu. Netten olsa oyunda donma olurdu
Enteresan.
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
Silver0
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Silver0 »

Yalnız değilsin dostum bu sorunu daha bir çok kişi yaşıyor, ogrendigim kadarıyla bu geç yazma sorunu son flash player güncellemesinden sonra ortaya çıktı. Ben böyle oynamaya alıştım sana aynısını önermem tabi bir an önce birinin şu sorunu gidermesi ben dahil birçok kisiyi mutlu edecektir :)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

flash player eklentisini sadece Internet Explorer eklentisinde devre dışı bırakabilirsiniz yada sadece İstanbul kıyamet vakti sayfasında devre dışı bırakabilirniz boylelikle diger lazım olan sitelerde kullanablirniz.

Bir kaç sitede daha yapıyor Sürümden gelen bir sorun galiba bir üsttü cıkana kadar boyle olacak herhalde.
Amaç milleti windows internet explorer 9 yönetmek.

Resim
A R Z L O D O S
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

İşin garip yanı bu masaüstümü toplayalı 1 ay olmadı, 2 bin tl ye mal oldu. 1 terebaytlık laan hala boş bişey yüklemedim bile.
Eski pc kasıyor diye yenisini toplamıştım. O da kurulu evde, onda çatır çatır yazıyor ama bu yeni pc de üyelik adı ve şifre yazana kadar 1 dk sürüyor. Oyun içinde donma olmuyor o ayrı tabi
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

ARZLODOS yazdı:flash player eklentisini sadece Internet Explorer eklentisinde devre dışı bırakabilirsiniz yada sadece İstanbul kıyamet vakti sayfasında devre dışı bırakabilirniz boylelikle diger lazım olan sitelerde kullanablirniz.

Bir kaç sitede daha yapıyor Sürümden gelen bir sorun galiba bir üsttü cıkana kadar boyle olacak herhalde.
Amaç milleti windows internet explorer 9 yönetmek.

Resim
Teşekkür ederim, sorunu çözdüm. Kısaca göstereyim.
Etkinlikleri yönet kısmında Shockwave Flash Object diye bir güncelleme vardı, devre dışı bıraktım sorun çözüldü.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön