Laptop'da kritik hata sorunu
- kingdemon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Aslan Team
Re: Laptop'da kritik hata sorunu
acaba ikv çemberlitaş kutudan ykledm oyunu daha sonra gncellestrmeyle arz lodos'a döndü ondan olabilrmi?? oyunu yeniden indirmemmi gerekli
Bu çemberli kutu milattan önce kalan cddemi.kingdemon yazdı:acaba ikv çemberlitaş kutudan ykledm oyunu daha sonra gncellestrmeyle arz lodos'a döndü ondan olabilrmi?? oyunu yeniden indirmemmi gerekli
Topkapı güncellemesi gelince çemberli kutularda herhangi bir değişiklik yapılmadı zannedersem.
Seninki eskinin eskisinin bir eskisi maalesef hata kodun belli.
lightmaps_1 2 3 4 obje dosyalrı hep değişti da 1,7 gblik oyun 2,3 gb oldu.
oyunu setup haliyle indir yeniden dene.
A R Z L O D O S
- kingdemon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Aslan Team
konu ktlenebilir arz ve lodos arkadsaıma ve diğer ilgilenene arkadaslara teşekkür ederim sorunumu çözdüm ekran kartını güncelledim dzeldi arzvelodos teşekkür ederim kardeşim emeğine sağlık yordum seni ama
Hadi gözün ardın o zmaan tam dayaklıksın adamlar yazmışlarya driverleri güncele3dinmi diye neden yazılanalrı uygulamıyorunuzda milelti psikopat yaaprısnızda.kingdemon yazdı:konu ktlenebilir arz ve lodos arkadsaıma ve diğer ilgilenene arkadaslara teşekkür ederim sorunumu çözdüm ekran kartını güncelledim dzeldi arzvelodos teşekkür ederim kardeşim emeğine sağlık yordum seni ama
Bence ekran güncellemedin dirverlerini kurdun belkide hata direx hatasıdın allah bilir.
Güzelim pcyi ezik pc yaapcaktın belkide camdan atacaktın neyse geçmiş olsun pcye zor yırttı.
A R Z L O D O S