Ati ekran kartlarından kaynaklanan genel problemlerden birkaçı. Bunlara ilaveten sığnak ve migratta ekranda kesilmeler kararmalar da meydana geliyor bu ekran kartlarında.
4xxx serisi de dahil olmak üzere bu sorunları yaşarsın. 5xxx ve üstü ekran kartlarında bu problemler yok.
Benim laptopumda da AMD MOBILITY RADEON 6770M var herhangi bir problem yaşamıyorum.
İşyerindeki pc de ATI X1550 vardı bugün ZOTAC GT520 SYNERGY ile değiştirdim. Eskisinde oyunda 5 dk girince ekrandan sanki kopan pixeller görünüyordu ekran yavaştan karışmaya başlıyordu hatta 2 3 kere mavi ekran hatasına yol açtı. Bugün emekliye ayrıldı kendisi. Şimdi hiç sıkıntı yok.
bordo yazdı:Ati ekran kartlarından kaynaklanan genel problemlerden birkaçı. Bunlara ilaveten sığnak ve migratta ekranda kesilmeler kararmalar da meydana geliyor bu ekran kartlarında.
4xxx serisi de dahil olmak üzere bu sorunları yaşarsın. 5xxx ve üstü ekran kartlarında bu problemler yok.
Benim laptopumda da AMD MOBILITY RADEON 6770M var herhangi bir problem yaşamıyorum.
İşyerindeki pc de ATI X1550 vardı bugün ZOTAC GT520 SYNERGY ile değiştirdim. Eskisinde oyunda 5 dk girince ekrandan sanki kopan pixeller görünüyordu ekran yavaştan karışmaya başlıyordu hatta 2 3 kere mavi ekran hatasına yol açtı. Bugün emekliye ayrıldı kendisi. Şimdi hiç sıkıntı yok.
kardeş iyi güzel konuşmuşsunda bende ATI Radeon HD 4650 Series kullanıyorum hiç bir problem yaşamıyorum, görüntü çok iyi. Bence bilgisayarın donanımı yetersiz yada ekran kartı eski olduğu için görüntünde sıkıntı çıkıyor. Yeni kart almanı tavsiye ederim, çok değildir 120 130 TL arası çok güzel ekran kartları var.
Bu görüntü sorununa direk olarak oyundan kaynaklanan sorunlar olarak yorum yapmamak gerekiyor. Eğerki her oyuncuda her defasında böyle bir görüntü sorunuyla karşılaşılmış olsaydı o zaman haklılık payınız vardı.Ama arkadaşlarında dediği gibi sorunun ekran kartından kaynaklanıyor.