Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuz
Şifacı ile Irklarda tek kasmak
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Şifacı ile Irklarda tek kasmak
Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuz
Re: Şifacı ile Irklarda tek kasmak
video çok iyi eline sağlık kardeş bide en baştaki pusulalı responseyi nasıl yaptın hangi programı kullandın ?
Videon güzel olmuş fakat max+zehir yerine asit+zehir daha seri kasılır sankiORHANBEY yazdı:
Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuziyi seyirler....
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Video için teşekkürler.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Asit zehir kombinasyonu tehlikeli bir kombinasyon bir yerlerden puan kesmen lazım ki benim yeteneklerim videodan da anlaşılacağı üzere minumum hasar alarak maksimum hasar vermek üzerine kurulu.

Corel Video Studio Pro x5 ile yapılmış bir girişvengeance yazdı:video çok iyi eline sağlık kardeş bide en baştaki pusulalı responseyi nasıl yaptın hangi programı kullandın ?
ORHANBEY yazdı:Asit zehir kombinasyonu tehlikeli bir kombinasyon bir yerlerden puan kesmen lazım ki benim yeteneklerim videodan da anlaşılacağı üzere minumum hasar alarak maksimum hasar vermek üzerine kurulu.Corel Video Studio Pro x5 ile yapılmış bir girişvengeance yazdı:video çok iyi eline sağlık kardeş bide en baştaki pusulalı responseyi nasıl yaptın hangi programı kullandın ?
teşekkürler
Valla Tebrik ediyorum orhan abiORHANBEY yazdı:
Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuziyi seyirler....
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
tebrikler
Ters oldu .d şifacıyı savaşçıyla buyuye olcak .d
İki Ters, Bi Düz