hep bizim hatamız hep bizim hatamız diye söylüyorsunuz ama şimdi size açıkladılarımla kimi suçluyacaklarınızı merak ediyorum forum'a 3. seviye tılsımların atılıp satılmayacagı aktarılmayacagı hakkında yazı yazıyorsunuz ama nedense ofansif dövüşme 2 (III) 'ü denemeye kalkıldıgında aktarılabiliyor ve nedense bir hata üzerin'e bu tılsım çalınıyor böylesin'e magdurluk söz konusu iken verdiğiniz cevap kullanıcı hatası peki size ne demeli . ? hep böyle magdur olmak zorunda mıyız üstelik karakter sigortalı iken 1 tılsım'ı veremiyor musunuz onu anlamış değilim amacım sadece ögrenmek sizler neden böyle oldu düşünebiliyor musunz sizlerden ricam mantıklı bir cevap yazar mısınız böylesin'e basit mi herşey o kadar emek sadece 1 hata üzerin'e kaybolucak mı ve bitecek mi sitem etmek hakkım diye düşünerek yazıyorum ve sonuna kadar haklıyım magdur olmak istemiyorum bu kadar emek varken. . .iyi forumlar
işte aktarıldını gösteren bir fotoğraf...alışveriş başarı ile tamamlanmıştır.fazla söze ne hacet !
Mikail'e sonuna kadar destek veriyorum çünkü sonuna kadar haklı ve mağdur olan bir arkadaşımız bu konu yüzünden.Mağdemki bi tılsım olayı çıkardınız forumada şunlar şunlar olmuycak diye eklediniz.O zaman neden kardeşim 3. Seviye tılsımlar aktarılıyor hani aktarması olmayan birşeydi. Bu dediğiniz olaydı Mikail'in o kadar emekle ve çabayla yapdığı bu tılsım çalınmıyacakdı.Sadece çöpe atılma olayı olacakdı bunuda siz telafi edebiliyorsunuz Destek Takımı.Mademki böyle büyük bir hata var oyunda önce düzeltilmesini ve hırsız kurbanı olan Mikail arkadaşımızın tılsımının geri verilmesini istiyorum ben şahsen. Hatanın birazı Mikail'deyse en büyük hatada sizde Yönetim.Bu gibi olaylar devam ederse oynuyacak adamda bulamıycaksınız bu oyunda. İyi Forumlar ...
farklı bi cevap beklemezdim yani saten oyunda o tılsımın hangi çarları dolaştıysa ban yiyecek ve saten kimle alışveriş yaptığın felan filan herşeyi ve tılsımı kimin çaldınıda gmler biliyor...
Tartışmaya yöneltmeye gerek yok dostum :shock: fotoğrafta ofansif dövüşme 2 (III) var zaten alışveriş başarıyla tamamlanmıştır desen bile yöneticiler seninle ilgilenmezler kanıt diye koymak istediğin fotoğrafta tılsımı görüp e bu tılsıma bir şey olmamış ki diyebilir yetkililer büyük ihtimal söz konusu başka bir tılsımdır belki ama benim söylemeye çalıştığım şey tam olarak bu değildi
ben saten bu ben,m tılsım die idda etmiyorum saten bu benim tılsım satende benim bu fotoğrafı koymamdaki sebeb 3. seviye tılsımların aktarıldığını göstermek ..
Merhaba Mikail,
Yaşadığın bu talihsiz durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Tılsımların aktarılması bu sistem gelmeden önce belirlenmiş birşey,fakat çalınması tamamen size ait.
Oyunda Bilgi paylaşımı yapmamakla birlikte, Açılan fake hesaplara dikkat etmekte lazım.
Tekrar Üzgün olduğum belirtip,
İyi Forumlar Dilerim
tabi sedat ben dediğim gibi çaldırmakla hatam var ama aktarılmasaydı bu tılsım bende kalacaktı ve ben bu tılsım peşinde koşmayacaktım...benim hatam varsa hatanın büyüğü de yöneticilerde...