Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuz
Şifacı ile Irklarda tek kasmak
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Şifacı ile Irklarda tek kasmak
Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuz
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Phenomena
Re: Şifacı ile Irklarda tek kasmak
Şifacıyı seviyorum :lol: Bende yavaş yavaş tekrardan başlamayı düşünüyorum şifaya zevkli olur kasması asit ile denedin mi ne kadar vuruyor?
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Şöyle ki ben şifacıda asit kullanmayı sevmeyen / beceremeyen biriyim.O nedenle asayı bile yükseltmedim
Ancak gazapsız 2068 zehir hasarı + Zehir II ile 1800 / 2300 arası hasar veriyor . Video dan da anlaşılacağı üzere ırklar zırha göre hasar verdiği için zırhımı 70/70 yapacak şekilde ruh döven ile kesiyorum.Asit ile kesen varsa o bu konuda bilgi sunabilir.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
onuda ben deneyim bariORHANBEY yazdı:Şöyle ki ben şifacıda asit kullanmayı sevmeyen / beceremeyen biriyim.O nedenle asayı bile yükseltmedimAncak gazapsız 2068 zehir hasarı + Zehir II ile 1800 / 2300 arası hasar veriyor . Video dan da anlaşılacağı üzere ırklar zırha göre hasar verdiği için zırhımı 70/70 yapacak şekilde ruh döven ile kesiyorum.Asit ile kesen varsa o bu konuda bilgi sunabilir.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Slotların tek tek alınabilmesi mümkün bir kesim sırasında videodaki gibi yapılabilir; ancak grup halinde yakalandığı bir sıra ölüm, şifacı için bile kaçınılmaz olacaktır 
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
GM/DEV değiliz sonuçta demiysrough yazdı:Slotların tek tek alınabilmesi mümkün bir kesim sırasında videodaki gibi yapılabilir; ancak grup halinde yakalandığı bir sıra ölüm, şifacı için bile kaçınılmaz olacaktır
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
Tüm slotu birden tek dalabilen büyücüler olabilir gerekli tılsımları ve yetenekleri yaptıkları sürece sağlam bir büyücü rahatlıkla alır bütün slotu 
Benimde senin gibi çarım olsa bende tek kasarım.ORHANBEY yazdı:
Şifacı ile ırklarda kasılır mı ? diye bir soru üzerine bu videoyu hazırladım gayet sıkıntısız şekilde saatlerce kasabiliyorsunuziyi seyirler....
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Çok güzel yapmışsında oyundan çık bi 10 dk sonra gir hepsi kalksın birde öyle çekmeyi dene
Bunu uygulamak için evvelden bir grupla gelip zaman aralıklı kesmen gerekiyor sanırım yanılıyorsan aydınlatırsan sevinirm.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Bu video çekilirken tek başıma bir ayarlama yaparak düzene oturtmuştum(Gruba gerek yokYasinKocamanca yazdı:Çok güzel yapmışsında oyundan çık bi 10 dk sonra gir hepsi kalksın birde öyle çekmeyi deneBunu uygulamak için evvelden bir grupla gelip zaman aralıklı kesmen gerekiyor sanırım yanılıyorsan aydınlatırsan sevinirm.