Herşey ap açık ortada 2 şait bile var Adamla ws atıyoz elektirik olma diye isyan ediyo üstüne üstlük yalan sahtekarlık yapıyo İsteyen İnansın İsteyen İnanmasın Tartışma yapmıyacağım kimseyle KolayGelsin
İsterse Tekrarınıda Yapabiliriz .
ALLAH İFTİRADAN KORUSUN... İyi forumlar (Bazen yenilgiyide hazmetmek lazım)
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Şimdi senle tartışacak değilim Eğerki öyle bişey dediysem çekersin fotoyu koyarsın foruma bizde hatamızı kabulleniriz.
Fakat koyamazssan resim söylediğin yalanla oturur kalırsın kardeşim.
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
Karıştı.
Hmm Hiç inandırıcı gelmedi Oyunda nokta koysak ss alır küfür etti dersiniz ki böyle bi olay olcak ve sende ss almıyacaksın ))
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
Karıştı.
Beni Bilen Bilir. Senin Nasıl 300m deyip ses vermediğinide aynı şekilde Ki Senin Arkadaşların Bile Vardı Yanımızda. Ama 1 dk fotoyu yüklüyorum, ki sen bunada photoshop dersin
Al
''Ne Bilim Ben 15'' Olduğunu Derken Bozmamdan Bahsediyodun Ki Sen Ws Atmayı Bilmeyen Adam Gelip Burda Konu Açıyosun Kilitlenmesin Diye Uzatmamaya Çalıştım Ama Sen Kaşındın.
Türkxvakitsiz sen ws den anlıyonmuydu Bir ara ws atalım 200 m falan ne dersin Genelde arkadan dalırdın sen ws dendinde sesin soluğun cıkmazdı baya büyümüşsün galiba
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Parasına ws atmıyorum paşam Biz hep vardık da siz büyümüşsünüz Ws diyenle ws atarız ha hep ben yenecem diye bişey demiyorum ama çok şükür ws diyenlerinde hepsini yendik ... saygılar
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
Karıştı.