Merhaba,
Resmi İKV duyuruları haricindeki platformlarda hiç bir şekilde kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı önerir, ".exe" uzantılı dosyaların bir yazılım olduğu ve güvenliğinin bizler tarafından sorumluluk taşımadığını, bu husustan doğacak problemlerde; İKV Destek ekibinin sorumlu tutulamayacağını ve destek alamayacağınızı tekrar hatırlatıyoruz.
ACUN, sizlerde çalışmalarınızı bu yönde sürdürürseniz daha fazla ilgi çekeceğiz kanısındayım.
Bilginize sunar, keyifli forumlar dilerim.
Kıyamet Duası v6 by ACUN
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kıyamet Duası v6 by ACUN
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Tarayıcı ayarlarınınzdan çerez(cookie)leri aktif etmeniz gerekir.İyi eğlencelerIIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bende meraktan bakayım dedimde sitedemi sorun var bendemi anlamadım kullanıcı adını giriyorum tıklıyorum kullanıcı adı giriş yeri bir daha çıkıyor böyle böyle tekrarlıyor
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
Uyarınızı panelimde ilgili bölüme ekledim.İyi eğlenceler.Fuerte yazdı:Merhaba,
Resmi İKV duyuruları haricindeki platformlarda hiç bir şekilde kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı önerir, ".exe" uzantılı dosyaların bir yazılım olduğu ve güvenliğinin bizler tarafından sorumluluk taşımadığını, bu husustan doğacak problemlerde; İKV Destek ekibinin sorumlu tutulamayacağını ve destek alamayacağınızı tekrar hatırlatıyoruz.
ACUN, sizlerde çalışmalarınızı bu yönde sürdürürseniz daha fazla ilgi çekeceğiz kanısındayım.
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.İstek düşüncelerinizi her zaman değerlendirmeye açığımRefresh yazdı:Aynen tek tıkla bir iteme sahip oluyormuş gibi olmak bile tebessüm ettiriyorFurkanMert yazdı:Benim favori sitelerden burası ya![]()
Canım sıkıldıkça girip tıklıyorum![]()
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
fatihfb88 yazdı:ahahaha çok iyi ya. tahmin ediyim 'işsiz' birisi tarafından yapılmıştır
En son ACUN tarafından 19 Şub 2013 02:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
evet bu da rastgele(random) oluşturulmuş bir yapı.Hatta birine geçen kıyamet asa çıkmış.Bu siteyi cinler mi yönetiyo valla çıktı demiştixKaFamBeauTifuLx yazdı:çt8de reçete gösteriyordu cidden reçete verdi banaarada tutuyor
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
Yeterince ilgilenecek zamanım olmuyor fakat hafta sonları daha çok 3-5 bişeyler eklemeye çalışıyorum.İstekleriniz eksikler şu da olabilirdi gibi yorumlarınızı değerlendirmek için bekliyorum.İlgilerinize teşekkürlerHaNdSoMe yazdı:Her girişimde gelişmiş ve en güzel şeklini almış görüyorum.Mükemmel bir çalışmadaha iyilerini bekliyoruz
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
ACUN yazdı:Tarayıcı ayarlarınınzdan çerez(cookie)leri aktif etmeniz gerekir.Veya karakter adınızı doğru girmemiş olabilirsiniz.(Numara Boşluk gibi karakterleri kabul etmez)İyi eğlencelerIIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bende meraktan bakayım dedimde sitedemi sorun var bendemi anlamadım kullanıcı adını giriyorum tıklıyorum kullanıcı adı giriş yeri bir daha çıkıyor böyle böyle tekrarlıyor
Oda güzelACUN yazdı:fatihfb88 yazdı:ahahaha çok iyi ya. tahmin ediyim 'işsiz' birisi tarafından yapılmıştırMalesef sağlık memuruyum ve ek iş olarak web tasarımı yapmaktayım.Bir ikvsever olarak lonca eğlencemizi sizlerle paylaşarak başladım bu işe.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
Site içeriğinde exe uzantılı hiçbir yazılım bulunmamaktadır.Fuerte yazdı:Merhaba,
Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir.Uyarınız için teşekkürler.