Bazı İnsanları Gerçekten Anlamıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bazı İnsanları Gerçekten Anlamıyorum

Mesaj gönderen Redstrom »

Arkadaşların yorumlarını dıkkatlice okudum yorum yapan arkadaşların oyunun lehine veya aleyhine fark etmez hemen hemen hepsı doğru tespitlerdir die düşünüyrum.Beta dönemını göremesemde 2007 yılı gıbı bu oyuna başladım.Eski 39 level dönemini öven arkaşlarımıza bende katılıyorum gerçekten o dönem oldukça güzeldi oyunun anlatılmaz bir tadı vardı zevki vardı grup olarak yapılan etkınler olsun veyahut bıreysel olarak yapılan anlamdakı etkınlıklerı ınsanın severek oyuna iştirak ettiği günlerdi.Tabiki o dönemde kusursuz deildi sınıflar arası dengesizlikler vardı mesela büyücü savaşçı dengesi oldukça belirgindi tabiki insanoğlu her zaman eski bayramları eski günleri eski arkadaşlıkları nasıl özlemle anlatıyorsa bu oyununda değişen zaman gibi mutlaka birgün daha ileriye gideceğine şüphe yoktu.Asıl sorun oyunun 49 levele geçişi ve akabinde başlayan grup bölgeleri ile gelen oyuncuları huzursuz eden bazı eksiklikleriydi.Mesala ilk grup bölgesi geldiğinde bir kenan kesimi en az 1 saat sürerdi.Çemberlitaş ise 2 saatin üstündeydi yenı kıyafetler yeni kesim tekniklerının gelmesı ıle bu zaman şuan oldukca kısalmış olsa bile bu oyuna fazlaca zaman ayıramayan bir çok insanı bu oyundan kopardı hevesini kırdı ben kendı adıma örnek verecek olursam akşam işten geldıgımde nasıl bu oyuna saatlerımı ayırabılırdım ? Grup bölgelerının yanında bireysel olarak yapılabılecek başkaca şeylerin gelmemiş olması bence en büyük eksiklikti.Keşke İKV deki grup bölgelerini, oyunun bu kadar önüne geçmeseydi...Ama herşeye rağmen piyasadaki bir çok oyundan daha iyi, daha güzel, daha anlaşılır.Aşırı derecede yerden yere vurmaya da gerek yok.Olumlu eleştiriler her zaman doğru yolun bulunmasına neden olacaktır..
Redstrom
Kullanıcı avatarı
azade
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen azade »

Merhabalar ,
Her gelen yeni bolgeyle oyuncular isyan ediyor. Bolgenin mantigini oyunun oynanisina katabileceklerini dusunmden elestiriler yagiyor. Bu yanlis bence.
Bence yeni bolge yanlis planlanmis. Mesela klan dengeleri goz onune alinmamis. Hic bir sunucuca (nerde
yse) klanlar esit degil. Bu nedenle az olan klanin daha cok ezilecegi bir bolge yerine az olan klanda bulunmanin daha avantajli olabilecegi bir bolge olmaliydi.
Dusuncelerini paylasan
herkese tesekkurler iyi forumlar.
Yenikayra->AnyOneStopMe
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Yazını okudum, git başka oyunlara bak ama yeni oyunlara metin2 felan demiyorum o tarz oyunlar eski, ikv de eski, oyun motoru berbat lag çok oynanış berbat ötesi arkadaşlık vardı ortam biraz iyiydi bazı ezik insanlar bile burda hileyle az bi tarafını yırtıp bi şeyler kazanıp egosunu tatmin edebiliyodu, cidden adam gibi olanlarda elbet ortamını hemen kurabiliyodu bizde kurduk halada var tanıdığım insanlar abiler kardeşler dostlar, ama oyuna gel görki bakarsak emin ol oyun çok kötü, yapıcak şey yok bu oyunda bağımlı online oyuncu azdır genelde oturup sohbet amaçlı oyunda bi şeyler yapan insanlar bulursun, yoksa bi wow gibi oyunlara bağlı olanları düşünün orda insanlar sohbet edecek vakit bulamıyo ama burda giriyon bi çembere çıkana kadar skype tasın zaten sohbet ede ede yapıcak şeylerde belli ayır gbm yi ck at önce taaruzlar gaffara gelince bi 10 15 dakka konsantre ol oyuna tamam.

Oyun yapımcılarıda bunun farkında insanlara bilerek çok bi şey vermiyolar mevlüt dinç eminimki bunu sonradan düşünmüştür baktı oyuna tamamen sosyallik üzerine fazla kasmadı adam para kazanıcak icf yaptı süpercan yaptı bu oyun böyle kaldı dahada ilerlemez bu oyun yeni bölge gelir ama gelişmez, bu gelişmeyide şurdan baz alarak söylüyorum girin bi allods oynayın daha aklıma gelmeyen oyunlar oynayın bu oyunlar gerçekten her bi detayına her bi karesine uğraşılmış akıl almaz oyunlar, çok özellik var çok çeşit çok geniş fazlasıyla büyük.

Gene uzattım ama demek istediğimi anlamışsındır anlamışsınızdır, bu oyundan fazla bi şey beklemeyin çökmez bitmez kapanmaz ama fazlada ilerlemez.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

xPrince yazdı:Yazını okudum, git başka oyunlara bak ama yeni oyunlara metin2 felan demiyorum o tarz oyunlar eski, ikv de eski, oyun motoru berbat lag çok oynanış berbat ötesi arkadaşlık vardı ortam biraz iyiydi bazı ezik insanlar bile burda hileyle az bi tarafını yırtıp bi şeyler kazanıp egosunu tatmin edebiliyodu, cidden adam gibi olanlarda elbet ortamını hemen kurabiliyodu bizde kurduk halada var tanıdığım insanlar abiler kardeşler dostlar, ama oyuna gel görki bakarsak emin ol oyun çok kötü, yapıcak şey yok bu oyunda bağımlı online oyuncu azdır genelde oturup sohbet amaçlı oyunda bi şeyler yapan insanlar bulursun, yoksa bi wow gibi oyunlara bağlı olanları düşünün orda insanlar sohbet edecek vakit bulamıyo ama burda giriyon bi çembere çıkana kadar skype tasın zaten sohbet ede ede yapıcak şeylerde belli ayır gbm yi ck at önce taaruzlar gaffara gelince bi 10 15 dakka konsantre ol oyuna tamam.

Oyun yapımcılarıda bunun farkında insanlara bilerek çok bi şey vermiyolar mevlüt dinç eminimki bunu sonradan düşünmüştür baktı oyuna tamamen sosyallik üzerine fazla kasmadı adam para kazanıcak icf yaptı süpercan yaptı bu oyun böyle kaldı dahada ilerlemez bu oyun yeni bölge gelir ama gelişmez, bu gelişmeyide şurdan baz alarak söylüyorum girin bi allods oynayın daha aklıma gelmeyen oyunlar oynayın bu oyunlar gerçekten her bi detayına her bi karesine uğraşılmış akıl almaz oyunlar, çok özellik var çok çeşit çok geniş fazlasıyla büyük.

Gene uzattım ama demek istediğimi anlamışsındır anlamışsınızdır, bu oyundan fazla bi şey beklemeyin çökmez bitmez kapanmaz ama fazlada ilerlemez.
tamamen katılıyorum oyun bu noktadan daha fazla gelişmeyecek yeni bölgeler gelir ancak ikvnin yapabilecegini gösterdi büyük hol ile kısacası bu oyun miyadını doldurdu her sene düzenli olarak yeni bölgeler duyurulur yeni bölge gelir laglar başlar her sene düzenli olarak sunucular çöker bakım çalışmaları başlar ertesi sene yine aynı şekilde devam eder gider ilk zamanlarda bu oyundan daha iyi bir oyun olması için içten içe bir beklenti içinde oldugum için şimdi kendime gülüyorum
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

xxusxx yazdı: tamamen katılıyorum oyun bu noktadan daha fazla gelişmeyecek yeni bölgeler gelir ancak ikvnin yapabilecegini gösterdi büyük hol ile kısacası bu oyun miyadını doldurdu her sene düzenli olarak yeni bölgeler duyurulur yeni bölge gelir laglar başlar her sene düzenli olarak sunucular çöker bakım çalışmaları başlar ertesi sene yine aynı şekilde devam eder gider ilk zamanlarda bu oyundan daha iyi bir oyun olması için içten içe bir beklenti içinde oldugum için şimdi kendime gülüyorum
Aynen bende öyle, bende gülüyorum şuan kendime..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Gece gece içimi döktüm foruma.Amacım kimseyi kırmak ya da küçük düşürmek değil.Ben bir çoğunun aksine oyunun gerçekten pozitif yöne doğru gittiğini düşünüyorum.Herkes oyunu bıraktı gitti sözüne de hiç ama hiç inanmıyorum.Aksine oyuna yeni başlayan bir çok oyuncu görüyorum.Bu oyunun yöneticileri ne yapıyorsa sonuçta bizim için yapıyor.Belki bilmeyenler vardır ancak bu oyunun GM leri bile bu oyundan 1 kuruş para kazanmıyor görevlerini gönüllü olarak sürdürüyorlar.
Gönüllü ekibi savunuyorsun.Geçenlerde bana yazmıştın, gerekçeyi açıklamıştım.
Yine açıklayım.Madem para kazanıyor(Bende severek harcıyorum.Türk oyunu ve güzel avantajlar veriyor) daha aktif ve daha profesyonel bir ekip getirmeli.

Her bir hata da gönüllü ekibi öne sürmelerine sana bir kaç örnek;

Bizler için hepiniz aynı safta yer alıyorsunuz bunun aksi düşünülemez bile ayrıca sizin uygun bir dille tartışmak istediğiniz ve benimde herzamanki yaklaşımlarım ile yanıt verdiğim konularda dahi bir eleştiri bir tartışma ortamı yaratmaya çalışmanız düşündürücü unutmayınızki bizler sizin düşmanınız değil sadece forum kurallarını yerine getirmeye çalışan gönüllü insanlarız
Destek iletişim kanalına yollamış olduğunuz bildirimler gönüllü ekiplerimiz tarafından inceleniyor akabinde sobee yönetimi detaylı inlemesini tamamlayıp karakterinizi iade ediyor lütfen bu konuda anlayış göstererek destek iletişim kanalından gelecek yanıtımızı bekleyiniz.
Merhaba;

Durumunuz ile ilgili küçük bir araştırmanın ardından hesabınızı çaldırdığınız ve bunun üzerine destek iletişim formundan defalarca bildirimde bulunduğunuzu görüyoruz. Ayrıca size defalarca yanıt verilmesine rağmen hala destek iletişim kanallarımızdaki gönüllü arkadaşlarımızı suçlamanız çok üzücü.
Merhaba;

Öncelikle ikv destek takımı siz oyuncular arasından seçilen gönüllü yöneticilerdir, bunu bilmenizde yarar var.
Destek takımı nedir nasıl işler: İkv destek takımı oyun içinden seçilmiş gönüllü oyuncu takımıdır, Rehber, denetmen (Şikayetleri okuyan kişiler), forum, arge, support, etkinlik ve GM ekibi destek takımının tamamıdır.
Merhaba,

İstanbul Kıyamet Vakti oyun dünyası içerisinde hiçbir GM ücret almamaktadır ve gönüllü çalışan kişilerden oluşmaktadır,
Merhaba,

İKV Destek/İletişim platformunda gönüllü olarak çalışan yetkililer haftanın 7 günü boyunca,iş yoğunluklarına göre sizlere hizmet etmektedir.

Bilginize.
Videoları paylaşman çok güzel olmuş emeğin için teşekkür ederim.Video'dan izlerken bile bazı şeyleri takip etmenin ne kadar zor olduğu açıkça belli olmaktadır. Sizler için sadece gönüllü olarak bu görevi üstlenen kişilerin ne kadar zorlandığını ve bir etkinliği yönetmenin sanıldığı kadar kolay olmadığı da umarım bu videodan anlaşılabilmiştir.
Hızlı desteğin yavaşlamasına gelince bildiğiniz gibi gönüllü ekip üyelerinden oluşmaktayız vede farklı bölümlerdede görev almaktayız diğer bölümlerimizde yaşanan yoğunluk forum ve Hızlı destek bölümümüzüde etkileyebilmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Merhaba;

Öncelikle amacı sizlere hizmet olan gönüllü ekibimize karşı kullanmış olduğunuz cümle hiç hoş değil.
Destek takımında görevli (GM'ler dahil) her bir kişi gönüllü olarak çalışmaktadır. Belirli bir mesai saati/ofisi bulunmamakta ve oyun dünyasında bulunmaktan çok, ismi üzerinde, destek takımı oldukları için müsait oldukları her an sizlere destek vermeye azami özen gösteriyorlar.
İstanbul Kıyamet Vakti destek ekibi siz oyunculardan seçilir ve GM statüsüne kadar yükselir, GM statüsünde bulunan bir ekip üyesi sobee nin çalışanı değil gönüllü oyuncudur.
Bu platforma gönderilen mailler, görev alan yetkililer tarafından mutlaka cevaplanır -aksiliklerden kaynaklı gecikmeler yaşansa bile- ki sizlere yardım edilmesi için gönüllü olarak bu iş yürütülmektedir.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
frewq14
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen frewq14 »

Handsome ;

Hiç güleceğim yoktu :) gönüllük diye diye sonunda gönül diye npc koymuşlar demek, ben öyle gönüllü ekibin gözlerinden öpeyim.Yeri geldi mi biz kralız işlerine gelmedi mi gönüllü ekibimiz herşeyi yapmak zorunda değiliz diyip işin içinden sıyrılıyorlar böyle işin canına yanim gönüllüymüş kaybolun laleler hergün küfür yemek çok hoşunuza gidiyor olmalı böyle yaparak bu yolda devam edebilirsiniz oyunda değil size söylenerek stres atıyoruz bunu bilin yeter ki ...
Kullanıcı avatarı
frekans
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen frekans »

wingrove yazdı:Resim
Resim

EN BASİT 2 ÖRNEK :) :)
wingrove sen manyak mısın ?? wow la bu oyunu mu kıyaslıyosun ??? wow hepsinin kralı lafımız yok. ayrıca wow oynuyosan senin bu oyuna bakmaman gerekir bakıyosun demekki bu oyuna gerçekten saygın var seni bu konuda tebrik ederim.. bu oyunun grafikleri metin2 olsun knight online olsun silkroad olsun hepsinden iyi.. birde lag sorunu var.. bu 49 lwl lerde o sunucuların genişletilmesi geldi ya oyuncu sayısı, onun yüzünden oldu. 29 ve 39 lwl lerde bastığınız gibi giderdi.. ama şimdi basıyorsunuz 0,4 saniyede falan gidiyor. lag varsa 0,7 oluyo o civarda değişiyor.. o lagdan değil sunucuların genişletilmesinden kaynaklanıyor..
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

frekans yazdı:
Resim

wingrove sen manyak mısın ?? wow la bu oyunu mu kıyaslıyosun ??? wow hepsinin kralı lafımız yok. ayrıca wow oynuyosan senin bu oyuna bakmaman gerekir bakıyosun demekki bu oyuna gerçekten saygın var seni bu konuda tebrik ederim.. bu oyunun grafikleri metin2 olsun knight online olsun silkroad olsun hepsinden iyi.. birde lag sorunu var.. bu 49 lwl lerde o sunucuların genişletilmesi geldi ya oyuncu sayısı, onun yüzünden oldu. 29 ve 39 lwl lerde bastığınız gibi giderdi.. ama şimdi basıyorsunuz 0,4 saniyede falan gidiyor. lag varsa 0,7 oluyo o civarda değişiyor.. o lagdan değil sunucuların genişletilmesinden kaynaklanıyor..

DEVEYLE PİRE KIYASLANMAZ GÜZEL KARDEŞİM :) ANLATMAK İSTEDİĞİM YARATIKLAR SİZE İKV DE NELERİ ANIMSATIYO ONA BAKIN :) :)
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Resim

Bu oyunun neresi güzel grafikler bakımından diyorum diğer şeylerini bilmiyorum.Fakat grafiklere bakacak olursak kalite var belli hd gibi oyun ama gerçekçilik yok.Rengarenk cümbüş şekilde olunca hoşunuza gidiyor iyi zannediyorsunuz.Fakat hiç bir gerçekçiliği yok.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön