Tılsım ofans II (3) aktarılıyor. Yanlız III(3) tılsımlar aktarılmaz .
Ne kadar savaşsak kavgalı dövüşlü olsakta bu tür şeylerin düşmanımın başına dahi gelmesini istemem umarım geri alırsın . geçmiş olsun
71 TANE HİDROJEN KAYBOLDU
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: 71 TANE HİDROJEN KAYBOLDU
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Aktarılıyor Ofansıf (III)
Öncelikle geçmiş olsun oyun geri sarsa bile senın verdiğin tılsım sana geçmiş olması lazım , butür sorunlarda nakit olarak alanlarda sorun çıkıyordu . Çantanda kaybolmuş olabilir herseyın yerını değiştirmeyi dene bir ihtimal gelebilir.
Umarım yönetim yardımcı olur, geçmiş olsun tekrar
Öncelikle geçmiş olsun oyun geri sarsa bile senın verdiğin tılsım sana geçmiş olması lazım , butür sorunlarda nakit olarak alanlarda sorun çıkıyordu . Çantanda kaybolmuş olabilir herseyın yerını değiştirmeyi dene bir ihtimal gelebilir.
Umarım yönetim yardımcı olur, geçmiş olsun tekrar
ReHaBeT yazdı:Buzlu su tavsiye edebilirim.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Alt + F4 kombinasyonu oyunun kendi kombinasyonu değildir."Windows Kısa Yol Kombinasyonudur"sarpedon yazdı:öyle saçma bir açıklama yapıpta kendilerini haklı göstermeye çalışmak UCUZLUK'tan başka hiç bir şey değildir...Splash yazdı:Oyunda bildirim halinde geçmekte, Oyundan Çıkarken Esc Yapıp Ardından ÇIKIŞ butonuna basın diye.
Alt F4 çektiğin için Senin Sorunun, Yönetimden bişey yapmasını bekleme...
Madem öyle alt f4 kombinasyonu oyundan kaldırılsın bunu yapabilecek kapasitede kadrosu yok mu şimdi 700.000 aşkın kullanıcısı olan bir oyunun ?
bildirim halinde geçiyormuş Allah yardımcımız olsun kimler oyun yapıyor ya...
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

İKV'nin genel hatalarından biri bu. Bazen de 400 tane olan bir maden 5 tane gözüküyor, 30 tane ayırmak istiyorsun ayıramıyorsun bile, illa ki yeni bir maden koyarsak üstüne sayısı düzeliyor.
Gelelim senin durumuna. Bu da bir tür oyun hatası. Var olan nesne çantada ve ya kasada kaybolabiliyor. Ama aslında oralarda bir yerde. Benim de maraton ayakkabımın başına gelmişti, yoksa yanlışlıkla sattım mı demiştim ama öyle değildi.
Peki ne yapmak gerekir. Var olan herhangi bir eşyanı çantandaki tüm gözlere sırayla yerleştir. Eğer kaybolan hidrojenler o gözlerden birindeyse ve gözükmüyorsa, o eşyayı üstüne doğru sürüklediğin için yer değişip gözükecektir. Çantanda olmadıysa kasandaki tüm boş yerler için uygulaman gerekir.
Şunu da söyleyim. Dün oyunda garip şeyler oldu. Hatta bi ara geriye bile sardı. Geri dönmemek üzere kaybetmiş de olabilirsin ama inşallah benim dediğim gibidir. Dene bir sen
Gelelim senin durumuna. Bu da bir tür oyun hatası. Var olan nesne çantada ve ya kasada kaybolabiliyor. Ama aslında oralarda bir yerde. Benim de maraton ayakkabımın başına gelmişti, yoksa yanlışlıkla sattım mı demiştim ama öyle değildi.
Peki ne yapmak gerekir. Var olan herhangi bir eşyanı çantandaki tüm gözlere sırayla yerleştir. Eğer kaybolan hidrojenler o gözlerden birindeyse ve gözükmüyorsa, o eşyayı üstüne doğru sürüklediğin için yer değişip gözükecektir. Çantanda olmadıysa kasandaki tüm boş yerler için uygulaman gerekir.
Şunu da söyleyim. Dün oyunda garip şeyler oldu. Hatta bi ara geriye bile sardı. Geri dönmemek üzere kaybetmiş de olabilirsin ama inşallah benim dediğim gibidir. Dene bir sen
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bende sancakta hidrojen piyasası neden düşmüyor diyorum. Adam depolıyormus 
Saka bir yana. 2 seçenek var. Ya lagdan kayboldu bir süre sonra görünür. Eğer oyun geri sardıysa şansın yok
Saka bir yana. 2 seçenek var. Ya lagdan kayboldu bir süre sonra görünür. Eğer oyun geri sardıysa şansın yok
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Alımım Yok
aktarılmıyormuş sadece hikaye. Ayrıca hidrojen olayını yemedik haberin olsun
elimde 3 tane III seviye tılsım var 3üde aktarılıyor.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ 
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Olay doğrudur.Sobee ye destek formu üzerinden iletişime geçilmiş inceleme yapılmaksızın olumsuz yanıt verilmesi durumunda bu açığın ayrıntıları ortaya çıktıkca daha çok oyuncunun zarar göreceğine eminim.
Bi şeylerin altına kaçmıştır, çantandakilerin kasadakilerin yerini felan değiştir tek tek.
bu yönetimden bi cacık olmaz