Uzun süredir konuya mesaj atılmamış. Ben atayım dedim. Belki mesaj bekleyeniniz vardır.
Bu mesaj atmama işinizi oyunda olmanıza bağlıyorum. Yoksa mutlaka mesaj atardınız yani. Her neyse şimdi benim değinmek istediğim konu başka.
Yasin, ALİCENGİZ adında bir charım yok. O sadece ince verilmiş bir espriydi. Anlamadığın için ya da ben anlatamadığım için su yüzüne çıkmadı. Rehber olmuşsun. Ben daha yeni görüyorum. Bir hayırlı olsun bile diyemedim. Neyse ya ben şimdi derim. Rehberliğin hayırlı olsun. Bu arada Gedikoğlu çoooook yaratıcı bir char ismi olmuş. Tebrik ederim.
Alp, şşt! İhtiyar! Neredesin sen? Organizasyon falan kurmaya uğraşıyorsun açtığın konuya mesaj atmıyorsun. İşin ne oğlum senin. Yardır mesajı gitsin. 4000 Tane mesajın var bir tanesini mi esirgiyorsun bizden?
Olcay, sana diyecek bir şeyim yok aslında. Öyle muhabbet olsun, mesaj uzasın, okuyanların gözü yorulsun falan diye adını yazdım.
Neyse eğer konuya ilgi artarsa bende önceden yapmış olduğum Mutasyona Uğramış Film Repliklerine devam edeceğim. Haberiniz olsun.
Oooo Ogün Bey... Mesajını gören cennetlik kız. Gel, kimse yorum bırakmazsa biz yorum bırakırız paylaşımlarına.
Düşman çatlatmak gibi olmasın, ayıp olmasında biz Olcay kankimle takılıyoruz, dağıtıyoruz oyunda ne var ne yok.
Hmm. Ne güzel. Ben daha oyuna başlamadım. Biliyorum yaklaşık 1 ay önce başlayacaktım ben fakat uymadı. Neyse yakın zamanda belki bende gelirim. Sizi rahat bırakmam.
Bırakma gel Ogün. Bi ara Kuşumaydın diye bir karakter vardı ben onu sen sanmıştım. :twisted: Şaka bir yana gel harbiden, sürekli okeye dördüncü aramak zorunda kalıyoruz.
Yuh ya, Kuşumaydın diye karakter ismi koyar mıyım sence? Ben char açacaksam önce 1-2 ay tip bakarım, sonra da 1-2 gün isim ararım. Kuşumaydın ney la? :lol: