Arkadaşlar ben 1 haftadır yıldırım 2 üretmek için canla başla gerekli malzemeleri topluyorum ama en pahalı olan malzeme olan xeinotim i bile fazladan toplarken peptit klotoksin ve örümcek salgısını bulmakda daha fazla zorluk çektim gelin görünki bizim sunucumuzdaki lodos azlıgından dolayı lodoslar tangriss bölgesinde fazla durmamaktadır . Aynı şekilde akrepleri kesen lodosda olmadıgı için peptit çok zor düşüyor 5-6 saat boyunca büyük hol bölgesinde kestigim akreplerden 2 tane peptit elde edebildim ayrıca kondrit madenide sırf akçe ile alınsın diye saf çıkma oranı neredeyse imkansıza çekilmiş.
Bunlar Tabiki benim görüşlerim .
Yaratıklardan düşen materyallerin azlıgı
- Seyitkara
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Sıkıntı Yok
Yaratıklardan düşen materyallerin azlıgı
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara

- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Re: Yaratıklardan düşen materyallerin azlıgı
Görüşlerinde Tamamiyle haklısın. Kondrit çekme oranı %3'e indirilmiş diye duydum destekteki bir eski bir arkadaştan bu da demek oluyormuş ki 1 meteorit madeninden günde en fazla 3-4 Kondrit çekilebiliyormuş birde şans unsurunu ekle 1 veya 2 çekilir bence
Lodosların azlığı Tılsım'a büyük zarar vermeye başladı gerçekten. Peptit ve Salgının az düşmesi lodosların az veya arzların fazla olmasından dolayı değil düşme oranının yine şans'a ve düşme oranın çok az olmasına bağlıyorum.
Başka Bir mevzu ise 3 gün öncesine kadar Büyük Hol'lerden eşya düşme oranı çok fazla idi nerdeyse 3 hol den en az 1 tanesi poşet(eşya) verirken dünden itibaren nerdeyse eşya düşmez oldu. Bunu farklı aralıklarla deneme yanılma yönüyle öğrendim. İKV Yönetimi yine para kazanma derdinde olduğu için oyuncu istek ve görüşlerine her zamanki gibi 3 maymunu oynamakta aslında farkında olmadan kendi sonunu hazırlamaktadır.
Başka Bir mevzu ise 3 gün öncesine kadar Büyük Hol'lerden eşya düşme oranı çok fazla idi nerdeyse 3 hol den en az 1 tanesi poşet(eşya) verirken dünden itibaren nerdeyse eşya düşmez oldu. Bunu farklı aralıklarla deneme yanılma yönüyle öğrendim. İKV Yönetimi yine para kazanma derdinde olduğu için oyuncu istek ve görüşlerine her zamanki gibi 3 maymunu oynamakta aslında farkında olmadan kendi sonunu hazırlamaktadır.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- BuRaKReiS
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sıkıntı Yok
Re: Yaratıklardan düşen materyallerin azlıgı
Hol Materyal şans Arttırıcı yakında Gelir neden problem edelim

LeYaZGüLüM
LeYaZ
LeYaZGuLuM
IILeYaZGüLüMII
LeYaZ