Madem kasaya koyacaksın neden düşmesini istiyosun? Hadi onu saymayalım tek boş yer var demişsin Her itemden bir tane tutsan yer açılır dert etme. Millete bi hava atacan onu bile beceremiyosun :roll:
Refresh yazdı:Bende bir itemden 2 tane yoktur böyle biriktirip napıyorsunuz satın işportaya gitsin
Oda doğru bir yaklaşım, bak günde 5 tane gaffar atmama rağmen düşmüyor. her türlü denedim 4 fizik 1 büyü 1 tank // 3 büyü 1 ofans 1 tank // 2 büyü 2 ofans 1 tank // 2 büyü 2 şifa 2 tank // 3 şifa 2 büyü 1 tank
HeaveN35 yazdı:Neden Sıfır Kelvin Asa düşmüşyor ? Kasamda tek bir boş yer var sizce ne için ;
İnsan şükretmesini bilmeli be arkadaş !
Trans set cehennem set kıyamet set asa hariç sıfır set tamamlamışsın hala item dusmuyor diyorsun ya
Diyecek laf bulamıyorum dogrusu
Refresh yazdı:Bende bir itemden 2 tane yoktur böyle biriktirip napıyorsunuz satın işportaya gitsin
Oda doğru bir yaklaşım, bak günde 5 tane gaffar atmama rağmen düşmüyor. her türlü denedim 4 fizik 1 büyü 1 tank // 3 büyü 1 ofans 1 tank // 2 büyü 2 ofans 1 tank // 2 büyü 2 şifa 2 tank // 3 şifa 2 büyü 1 tank
düşmüyor vaktime yanıyorum ...
Vaktine mi yanıyorsun? Ciddimisin sen? Günde 5 gaffar atiyosun, kim bilir o kadar itemi düşürmeye kac vakit harcadın? Sadece madalyaları sen düşürdün desek kardesim bence senin için vakit ve dunya kavramı bitmiş ya:) Bu ne abi günde 5 Gaffar ne demek 2 bin madalya ne demek ya Nasıl yasıyorsun vallahi anlamadım