evet arkadaslar salı günü baslayan laq ve sonrasında gelişen olaylar... laq girdi oyun kapandı düştük ve yine oyuna girdik hersey yolundaydı taki xenotimlerimin yok oldugunu görünceye de neyse dedim destege pm atar geri alırım adamlar kusura bakmayın olur böyle şeyler diyor en sondada üzgünüz böle oldugu icin aga hem siz bu sorunu yaratıyonuz hem benim 25 günde zar zor kastıgım 100 m para verdigim xenotimler yok oluyo hemde kendinizi haklemeye calısıyonuz bu adaletmi..benim destege gönderdigim iletimerhaba oyun aksam ne olduysa aksam 8 xenotim almıstım oyun kapanıp acıldı xenotimler yok oldu ayıptır be destegin bana yolladıgı ileti
Merhaba,
Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da İstanbul Kıyamet Vakti sunucularında önceden tespit edilemeyen bazı sorunlar nedeni ile geçici kapanma durumları olabilmektedir. Bu tarz durumlarda sunucunun, oyun içinde ki oyuncuların bilgilerini kayıt etmesi için eklenmiş bir sistem bulunmaktadır. Son yaşanan olayda bu sistem kimi oyuncuları kayıt etmemiştir. Nedenleri şu an araştırılmaktadır. Tavsiyemiz önemli alış veriş yahut görevlerden sonra oyundan çıkış yaparak (alt+f4 ile değil, önce ESC sonra çıkış seçenekleri ile çıkılmalıdır.) bu tarz istenmeyen durumlardan korunabilirsiniz. Bu tarz teknik hatalardan dolayı oluşan zararları maalesef telafi edemiyoruz. Aynı sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemler hazırlanmış ve yayına alınmıştır.
Yaşadığınız sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir, iyi eğlenceler dileriz.
işte bu oyun bu kadar hain okadar akce yüklüyoz plus yüklüyoz hic bikere sorun cıktıgını görmediq bikerede yanlıslıkla 10 akce bize fazladan gelmedi ayıptır
>İKV AYIBI<
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Re: >İKV AYIBI<
İkv destektekilerin işi çok kolay tek bilmeniz gereken.
Ctrl+C ve Ctrl+V kombinasyonları
Zaten hepsi "gönüllü" olduklarından gönüllülük te bir yere kadar amaaaan çok da tınnnn diyip geçiştirme hakkına sahipler.
Ctrl+C ve Ctrl+V kombinasyonları
Zaten hepsi "gönüllü" olduklarından gönüllülük te bir yere kadar amaaaan çok da tınnnn diyip geçiştirme hakkına sahipler.
Oyuncuları mağdur etmekten hiç sıkılmayan,yaptıklarından ötürü çıkıp özür dileme inceliğinde bulunmayan,insanların aylarca uğraşıp düşürdüğü itemlerin bir çırpıda gitmesine seyirci kalan bir anlayışa sahipler.Eleştirmeye kalktığınızda konularınızı siler moderasyon uygularlar.Belli ücretler karşılığında oyunu oynayan insanlara en iyi hizmeti verme profesyonelliğinden oldukça uzak amatör bir yapıya sahipler.Unutukları nokta, bir şirketi şirket yapan; markasını marka yapan şey; müşteriye olan hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetidir.Oyuna ilginin artması bu mesaja cevap atan amatör kişilerin yüzünden oldukça zor gözüküyor.Para karşılığında hizmet alınan bir ortamda 3-4 yıl öncesine kadar bölgeden hakaretler edenlerin hangi bilgi ,beceri yada eğitim yeterliliğini sağladığı için görev aldıkları tam bir muamma.At binenin kılıç kuşananındır ama burada tam tersi.
Kuklacıda adaşım varmış 
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetimi her konuda Savunanlar ? Hani Nerelerdesiniz ? emeğe Dahada Değer Verılmıyor bu oyunda Gün Geçtikce.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
1 Saniye kazanmak için Çıkış yerine Alt+F4 ile çıkarsan, materyallerini veya eşyalarını kaybetmeyi göze alıyorsun demektir.
Umarım kaybolan Xenotim'lerini bir şekilde geri alabilirsin. Bundan sonra oyundan Alt+F4 yerine ESC ile çıkmaya dikkat et.
Umarım kaybolan Xenotim'lerini bir şekilde geri alabilirsin. Bundan sonra oyundan Alt+F4 yerine ESC ile çıkmaya dikkat et.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Başına gelenlerden dolayı üzüldüm.Keşke bu gibi durumlarda araştırılıp eşya iadesi gibi materyal iadesi de yapılsa.
Nedir bu her mesajında gönüllülere laf sokma arzusu?
Bu arkadaşı da anlamış değilim kafayı gönüllülerle bozmuş durumda.HaNdSoMe yazdı:Gönüllü bir ekip var lütfen böyle şeyler konuşma
ikv mantıgı işte yine oyuncular magdur yine ctrl+v yapan bir destek yıllardır aynı şeylerde muzdarip oyuncular biliyosunuz alt+f4 ile oyundan cıkan oyuncuların bilgilieri saklanamıyor bu tip durumlarda yıllarca oyuncular magdur bundan dolayı adamın emekleri yine boşa gitmiş 100mden bahsediyor çok kötü bir durum şimdi sözüm ordaki kendileri çok akıllı zanneden yönetime niye bu tip şeyler için çözüm üretemiyorsunuz ne var ya bunda iki satır kodlama yazıcaksın alt +f4 basınca oyunda ana menu ekrana gelicek oyunu bu şekilde kapatamıyacak oyuncu menüdeki cıkış ile cıkmak zorunda kalıcak bunu düşünmek uygulamak bukardarmı zor bir çok oyunda gördüm bu şekilde oyundan cıkılıyor sizin için bu kadarmı değersiz bu oyun siz oyununuza gereken değeri vermiyorken daha bu kodlamayı oyuna ekleyerek oyuncuların bu tip durumlardan magdur olmasının önünne geçmeyi akıl edemiyorken nasıl daha çok ilgi beklersiniz ya allah aşkına sorun diğer mmo oyuncularına kaç tanesi oyunu pencere modunda açmak için oyun dosyalarında kendisi değişiklik yapmak zorunda yıllardır pencere modunda açma sekmesi ekleyemediniz launchere anca boş boş buluşmalar düzenleyin yapabildiginiz en iyi şey bu iyiki oyuna ara vermişim forum bıraktımdan daha kötü durumda lag lag lag hala lag sunucular kapanıyormuş yine aynı şeyler yine aynı tavır siz ikv oyuncularına tavsiyem bırakın oyunu arkadaşlar bukadar vurdum duymaz bukadar oyuncusunu magdur bırakan bir oyuna prim vermeyin ikv oyununu ilk başlarda seviyordum istanbul temasını kullandıgı için ama oyunun içine girdikce yönetimin takındıkları tavırları görünce istanbul teması bu oyunla kirlettiklerini gördüm gercekten yazık oldu bu güzel temaya size tavsiyem en yakın zamanda oyunu ayırdıgınız zamanı azaltın bu şekilde tavır alan bir yönetime bu şekildeki bir oyuna prim vermeyin