Kuklacı 5 Büyü 1 şifa Semiha & Gaffar Kesimi.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Kuklacı 5 Büyü 1 şifa Semiha & Gaffar Kesimi.
Tebrik ederim güzel kesim olmuş , şarkı seçiminde bir o kadar güzel 
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrik ediyorum arkadaşlar, elinize sağlık 
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Tebrikler ,Biz semihayı böyle kesmemiştik bu kesim daha basitmiş Bizim kestiğimiz İse Daha Çok iyi oyunculuk gerektiren bi Yöntemdi.
GodFreyxDeccaL 
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Neden laf sokma çabalarındasın anlamyorum ilk olmanın haklı gururunu yaşamak suçsa ilk 6 büyücü gaffarını kesmeten dolayı en büyük suçluyuz
Kaldı ki bu kesimlerdeki büyücüler itemleri tam olup + meteorit 1 tılsımı var.Bizim grubumuzda 1600 fizikli adam bile vardı
Amacım tartışma yaratmak değil ama anlamsız ve çocukca laf sokmalarada kayıtsız kalamıyor insan yinede Tebrik ederim
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Ah insanlar insanlar etrafına laf sokmadan ezmeden küçümsemeden önce bir kendilerine baksa ne güzel olacak.Gargoyle35 yazdı:Neden laf sokma çabalarındasın anlamyorum ilk olmanın haklı gururunu yaşamak suçsa ilk 6 büyücü gaffarını kesmeten dolayı en büyük suçluyuzKaldı ki bu kesimlerdeki büyücüler itemleri tam olup + meteorit 1 tılsımı var.Bizim grubumuzda 1600 fizikli adam bile vardı
Amacım tartışma yaratmak değil ama anlamsız ve çocukca laf sokmalarada kayıtsız kalamıyor insan yinede Tebrik ederim
![]()
"Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu"
Bu lafı eden sensin bence bu daha çocukca
Gurur ile riyayı övünmeyi birbirine karıştırmayın.
Hele hele bir şeyler başarmak başkalarını küçümseme hakkı vermez .
Biraz mutavazi olmayı deneyin.Buradaki başarıları ne çok abartıyorsunuz.Gerçek hayatta bir başarı elde etseniz haliniz nasıl olur çok merak ediyorum. :lol:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Ben kimseyi ezmiyorum ezme gibi bi hakkımda bi sıfatımda yok sadece dostlarımla yaptığımız güzel bir şeyle övünmekte ne zarar var hala anlamış değilim. Evet yine olsa yine derim o lafı çünkü zor ve güzel bi şey yaptığımıza inanıyorum.Gerçek hayattada elde ettiğim başarıylada böyle övünürüm kısacası emek harcadığım herşeyi arkasındayım ve emek harcayan herkesede saygım sonsuzdur.Sen paylaşılan ilk yoruma bakarsan ki bakmışındır orda dolaylı yoldan bize ve emeğimize saygısızlık yapılmıştır. Tek derdim bu yoksa çok güzel bi iş yapılmış yine yeniden TebriklerRefresh yazdı:Ah insanlar insanlar etrafına laf sokmadan ezmeden küçümsemeden önce bir kendilerine baksa ne güzel olacak.Gargoyle35 yazdı:Neden laf sokma çabalarındasın anlamyorum ilk olmanın haklı gururunu yaşamak suçsa ilk 6 büyücü gaffarını kesmeten dolayı en büyük suçluyuzKaldı ki bu kesimlerdeki büyücüler itemleri tam olup + meteorit 1 tılsımı var.Bizim grubumuzda 1600 fizikli adam bile vardı
![]()
Bu lafı eden sensin bence bu daha çocukca![]()
Biraz mutavazi olmayı deneyin.Buradaki başarıları ne çok abartıyorsunuz.Gerçek hayatta bir başarı elde etseniz haliniz nasıl olur çok merak ediyorum. :lol:
Refresh yazdı:Ah insanlar insanlar etrafına laf sokmadan ezmeden küçümsemeden önce bir kendilerine baksa ne güzel olacak.Gargoyle35 yazdı:Neden laf sokma çabalarındasın anlamyorum ilk olmanın haklı gururunu yaşamak suçsa ilk 6 büyücü gaffarını kesmeten dolayı en büyük suçluyuzKaldı ki bu kesimlerdeki büyücüler itemleri tam olup + meteorit 1 tılsımı var.Bizim grubumuzda 1600 fizikli adam bile vardı
![]()
Tebrikler , ağızınıza sağlık güzel bir yazım harfine kadar arkasındayım.
Ek olarak ; 6 büyücü gaffarı ilk siz kesmediniz yanlış hatırlamıyorsam kuklacıda bazı arkadaşlarımızda kesmişti buna rağmen konuya kalkıp bir yorum yapmadılar.Sizin yaranız mı var anlamadım yani?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- heyyo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Tılsım_DEVA_Anka
Öncelikle buna bi bak ;KEMALIZMX yazdı:Refresh yazdı:Ah insanlar insanlar etrafına laf sokmadan ezmeden küçümsemeden önce bir kendilerine baksa ne güzel olacak.Gargoyle35 yazdı:Neden laf sokma çabalarındasın anlamyorum ilk olmanın haklı gururunu yaşamak suçsa ilk 6 büyücü gaffarını kesmeten dolayı en büyük suçluyuzKaldı ki bu kesimlerdeki büyücüler itemleri tam olup + meteorit 1 tılsımı var.Bizim grubumuzda 1600 fizikli adam bile vardı
![]()
Ek olarak ; 6 büyücü gaffarı ilk siz kesmediniz yanlış hatırlamıyorsam kuklacıda bazı arkadaşlarımızda kesmişti buna rağmen konuya kalkıp bir yorum yapmadılar.Sizin yaranız mı var anlamadım yani?
viewtopic.php?f=46&t=107143
Sonrasında yorum yapmadılar diyosun ya al bide buna bak ;
Respirasyon yazdı:Merhaba,
Öncelikle tebrikler.
Tartışmaya yönelik iletiler kaldırılmıştır.
iyi forumlar.
TUGİ
MAJEZİK
Ek olarak ; 6 büyücü gaffarı "tek" siz kesmediniz yanlış hatırlamıyorsam kuklacıda bazı arkadaşlarımızda kesmişti buna rağmen konuya kalkıp bir yorum yapmadılar.Sizin yaranız mı var anlamadım yani?
yazım hatasından ötürü özür dilerim
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.