Merhaba arkadaslar..
Daha yeni ejder asa ürettim ve parlatcam allah izin verirse sıgınak migrat ve gözlük ihtiyacımı karsılayınca hasarım 1441 oluyor yanlıs hesaplamadıysam bu hasarla ÇT içerisinde gidebilecegim bosslar hangileridir küçükten büyüge dogru sıralayabilirmisiniz ??
ÇT'ye girmek için gereken en düşük hasar ?
- IIxDarKKinGxII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Takımı
Re: ÇT'ye girmek için gereken en düşük hasar ?
stu ya girebilirsin sadece ancak ona girmek içinde x kesmek gerek xede +1700 alıyorlar
IxDarKKinGxI [49]
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
Şansın varsa sana acıyıp gruba alabilirler :mrgreen:IIxDarKKinGxII yazdı:stu ya girebilirsin sadece ancak ona girmek içinde x kesmek gerek xede +1700 alıyorlar
AMA işin şakası bir tarafa eğer bir loncan olursa belki seni onlar X e götürür.bu sayede stu atabilirsin :idea:
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yolcu
Bilge fevzi ceket üretmeyi düşünüyor musun? Onun yararını görürsün diye düşünüyorum yada kıyamet zırh üretirsin. Aslına bakarsan herşey çevreyle bitiyor. Güneş asa ile gaffara kırma veya bb olarak gidenleri gördüm tabi loncaları götürüyordu onları o ayrı mesele...

Jasmine
DrJasmine
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
1500 fizk dk girersin
Bide x keserken ruh iksir
Icersen sana bile doner
Bide x keserken ruh iksir
Icersen sana bile doner
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Ben gaffarı 700 fizik 600 buz ile kestim o ayrı mesele
Tabii ki güzel bir grup bölgesi bitirmek istiyorsan hasarın +1400 civarı olmalı en az. Senin açından iyi olur.
Tabii ki güzel bir grup bölgesi bitirmek istiyorsan hasarın +1400 civarı olmalı en az. Senin açından iyi olur.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Kıyamet zırh üretmeye bak derim, çevre yapmadan gaf atman o fizikle zor olur x e bir kere girince gerisini stu olarak atabilirsin ancak .

- apikk
- İskele Babası
- Lonca: Afyonun Efeleri
ben daha hiç çt ye girmedim ama girenleri +1700 alırlar nakit çek ceket falan al
:mrgreen:
:mrgreen: