İ.K.V' nin kanayan yarası ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ismail1087
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: MAHŞER

İ.K.V' nin kanayan yarası ...

Mesaj gönderen ismail1087 »

İstanbul Kıyamet Vakti.. Ne için oynuyoruz? Türk oyunu olduğu için mi? Maddiyat , Çıkar , Menfaat gözetmediği içinmi.?İKV'yi Bir çoğumuza ya arkadaş çevremiz Önerdi yada İnternetde gezinirken gördük vs vs..Bir sebebten dolayı başladık 5 6 yıldırda oynuyoruz.Sizlere bir örnek verecem : İstanbul Kıyamet Vakti gururla söylediğimiz Bizim TÜRKlerin oyunu.Hani gögsünüzü Kabarta kabarta diyoruz ya TÜRK yapmı biradeeer kendi oyunumuzu oynamayacagızda gidip başka oyunmu oynayacağız diye düşünen pek çok arkadaşımız var biliyorum.Aynen bende bu düşüncedeydim , AMA 2 hafta önceye kadar...Bana bu oyunu ögreten Başlatan Öz abim gibi sevdiğim insanın çarları silindi :( Bir tane kendini bilmez , İnsanlıktan yoksun bu insan öyle bi İnsanki Çarlarda plusun bittiği gün geçiyor hesaba çarları siliyor.Ne bilsin abim insanların içlerini :(..İnsan oğlu çig süt emmiştir en iyi ben olacam hevesine kapılmış sanal ortam olsa bile.Ben burda o çarları silen kişiye suç bulmuyorum ; Bu güzelim oyunumuzu yöneten kişilere suçu buluyorum.Düşünsenize İKV sizi mecbur bırakıyor bazı şeylere , mecbur derken örneğin Plus , Sigorta vs vs ... olmadığı zaman çarlarınız silinse hiç bir şekilde sizlere yardım edemiyor oysaki bi oyundaki YÖNETİMİN ilk amacı Oyuncularına yardım edip sorunlarını çözmek.İnsanların bu durumdaki Mağduruyetleri ÇIIĞ misali büyüyor.Sırf 20 30 lira verip Sigorta alınmadığı için 6 Yıllık emek çöpe gidiyor.Kime sorsak Kime dert yansak Kime yaklaşsak aldıgımız cevab şu :--( Üzgünüz ama sistem böyle ..Güzel kardeşim Aklınızı Mantıgınız alıyormu 6 yıllık emek o kadar oyunda geçirdiğin süre sırf bir tane kendini bilmezin egoları yüzünden Haybeye çöpe gidiyor.Bence bu durum İstanbul Kıyamet Vaktinin KANAYAN ve ÇIIĞ gibi büyüyen yarasıdır.Bu duruma tepki olarak bir çogumzu oyunu bıraktı ; bırakacağızda.Menfaat isteyen bi oyunda bulunmayı kimse istemez.Benden bu kadar , Tepkisiz kalmayın arkadaşlar bu durum sizin başınızada gelebilir.Herneyse..HAYDİ ABBAS... VAKİT TAMAM.. iyi forumlar.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ismail1087
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: MAHŞER

Re: İ.K.V' nin kanayan yarası ...

Mesaj gönderen ismail1087 »

Bu duruma bence Yönetimin çözüm bulması lazım 100 bin tane Pluslu oyuncu varsa 200 bin tanede Plussuz var Oyunu tamamen Plus üzerine kurulması çok saçma Bence bu olaya en kısa zamanda çözüm bulunması lazım. :evil:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ismail1087 yazdı:Bu duruma bence Yönetimin çözüm bulması lazım 100 bin tane Pluslu oyuncu varsa 200 bin tanede Plussuz var Oyunu tamamen Plus üzerine kurulması çok saçma Bence bu olaya en kısa zamanda çözüm bulunması lazım. :evil:
Çözümü olan bir şey için ne çözümü arıyorsun anlamdık.

Elvelden silinleri bile geri lamazken simdi eşya iadesi bile yapıyorlar.

Elvelden mail şifresi ile oyun şifresi aynıdın oyun şifreni kaptırdınmı mailde elden giyordun.
Elvelden Aktarmalarda çok açık vardın simdi aktarma onaylı oldu.
Elvelden Şife maile oldugu gibi gelirken simdi link seklinde geliyor yani key çalan prıgramalr devre dışı kalıyorr.

Yani maili kaptırmak kolay münkün degil.
Cin sigortası getirdiler plussuz arkdaşlar karkterleri silindinmi kurtarabilsinler. Plus lular almadıgı için sorun teşkil etmiyor.

Hesap paylaşımı yaptısan ve o kişinin kim olduugnu biliyorsan plsusuz zamanı bekliyor ve siliyor diyorsan yönetimin bence hiç suçu yok kocaman suç size sileni biliyorsa giidp hakkını arıyacak yada şifresini ona buna suna rasgele vermiyecek karakterin umrumda olsadın zati bu işlere önem verirdin. Demek umrumda degil 6 yıllık çöp olsun diyenlerdensin.

Plus yok sigorta yok ne diye veriyrsun başkalarına ha çalarak yapıyorlar git başkasına anlat ben yemiyom o konuları.
Bende veriyom ama sigortası eksik olmuyor. Sigorta yoksa benim vermem zor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ilker1765
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ilker1765 »

ismail1087 yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti.. Ne için oynuyoruz? Türk oyunu olduğu için mi? Maddiyat , Çıkar , Menfaat gözetmediği içinmi.?İKV'yi Bir çoğumuza ya arkadaş çevremiz Önerdi yada İnternetde gezinirken gördük vs vs..Bir sebebten dolayı başladık 5 6 yıldırda oynuyoruz.Sizlere bir örnek verecem : İstanbul Kıyamet Vakti gururla söylediğimiz Bizim TÜRKlerin oyunu.Hani gögsünüzü Kabarta kabarta diyoruz ya TÜRK yapmı biradeeer kendi oyunumuzu oynamayacagızda gidip başka oyunmu oynayacağız diye düşünen pek çok arkadaşımız var biliyorum.Aynen bende bu düşüncedeydim , AMA 2 hafta önceye kadar...Bana bu oyunu ögreten Başlatan Öz abim gibi sevdiğim insanın çarları silindi :( Bir tane kendini bilmez , İnsanlıktan yoksun bu insan öyle bi İnsanki Çarlarda plusun bittiği gün geçiyor hesaba çarları siliyor.Ne bilsin abim insanların içlerini :(..İnsan oğlu çig süt emmiştir en iyi ben olacam hevesine kapılmış sanal ortam olsa bile.Ben burda o çarları silen kişiye suç bulmuyorum ; Bu güzelim oyunumuzu yöneten kişilere suçu buluyorum.Düşünsenize İKV sizi mecbur bırakıyor bazı şeylere , mecbur derken örneğin Plus , Sigorta vs vs ... olmadığı zaman çarlarınız silinse hiç bir şekilde sizlere yardım edemiyor oysaki bi oyundaki YÖNETİMİN ilk amacı Oyuncularına yardım edip sorunlarını çözmek.İnsanların bu durumdaki Mağduruyetleri ÇIIĞ misali büyüyor.Sırf 20 30 lira verip Sigorta alınmadığı için 6 Yıllık emek çöpe gidiyor.Kime sorsak Kime dert yansak Kime yaklaşsak aldıgımız cevab şu :--( Üzgünüz ama sistem böyle ..Güzel kardeşim Aklınızı Mantıgınız alıyormu 6 yıllık emek o kadar oyunda geçirdiğin süre sırf bir tane kendini bilmezin egoları yüzünden Haybeye çöpe gidiyor.Bence bu durum İstanbul Kıyamet Vaktinin KANAYAN ve ÇIIĞ gibi büyüyen yarasıdır.Bu duruma tepki olarak bir çogumzu oyunu bıraktı ; bırakacağızda.Menfaat isteyen bi oyunda bulunmayı kimse istemez.Benden bu kadar , Tepkisiz kalmayın arkadaşlar bu durum sizin başınızada gelebilir.Herneyse..HAYDİ ABBAS... VAKİT TAMAM.. iyi forumlar.
Burda yönetimin suçu ne anlamıyorum? şifreyi başkasına vermeseydin o zaman. Zaten oyun içinde şifre vermek yasak. Her şeyde yönetimi suçlamaya bayılıyorsunuz. Hata kendinde

“Genel Etkileşim” sayfasına dön