Tamam Hoş Güzel Rehberler Varda
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tamam Hoş Güzel Rehberler Varda
Rehberler var yardımcı olmaya calısıyorlar. Mesela ben yeni karakter kasmak istiyorum. Bana "Yardıma ihtiyacınız varmı?" diye soruyorlar. Bunlar normal fakat oyuna yeni başlayan bir oyuncu mor renkli yazının özel mesaj olduğunu bilmiyor. Çok denedim düşük levellere yardım için mesaj attım fakat hiç cevap veren olmadı. Bence bunlar için oyunda yeni karakter açınca önümüze "mor renkli yazılar özel mesaj, turuncular bölge" gibi eğitici yazılar gelmeli.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Tamam Hoş Güzel Rehberler Varda
Bende dahil bütün yeni başlayanlara '' Yeni iseniz bu mesajıma tıklayarak benle özel iletişime geçebilirsiniz. '' yazıyorum ve benle iletişime geçebiliyorlar.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

İlla ki cevaplayan olur. Fakat bazı arkadaslar gıcıklagına 1 level acıp rehberleri mesgul etmeyi seviyolarXxxChesTeRxxX yazdı:Bende dahil bütün yeni başlayanlara '' Yeni iseniz bu mesajıma tıklayarak benle özel iletişime geçebilirsiniz. '' yazıyorum ve benle iletişime geçebiliyorlar.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
eğer oyuna yeni başlayanlar soru işaretlerine tıklarlarsa çoğu şeyi öğrenirler yani mor yazıların özel mesaj olduğunu öğrenebilirler yada bundan önce bir kaç online oyun oynarsa çok rahat kavrarlar
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Genelde yeni başlayan oyuncular Agah Bey' de doğuyor.Biz Rehberler de zaten buraya yakın bulunuyoruz.Yeni başlayan oyuncuya açıklayıcı mesajlar yazmaya çalışıyoruz.Birçoğu da geri dönüş yapabiliyor mesajlara.Ancak yinede yapamayanlar için önerin güzel.ROckStarGAMES yazdı:Rehberler var yardımcı olmaya calısıyorlar. Mesela ben yeni karakter kasmak istiyorum. Bana "Yardıma ihtiyacınız varmı?" diye soruyorlar. Bunlar normal fakat oyuna yeni başlayan bir oyuncu mor renkli yazının özel mesaj olduğunu bilmiyor. Çok denedim düşük levellere yardım için mesaj attım fakat hiç cevap veren olmadı. Bence bunlar için oyunda yeni karakter açınca önümüze "mor renkli yazılar özel mesaj, turuncular bölge" gibi eğitici yazılar gelmeli.
Yeni oyuncu ile tecrübeli oyuncu farkını zaten bizlerde sizler gibi oyuncu olduğumuz için anlayabiliyoruz.Bizim görevimiz her ne kadar sadece yeni başlayanları oyuna adapte etmek olsa da ben (şahsım adına konuşuyorum) sunucum da ki gelen tüm özel mesajlara ve sorulara cevap vermeye çalışıyorum.1 seviye karakter açıp yeni başlamış gibi rol yapan arkadaşlarında canları sağolsun ne diyelimROckStarGAMES yazdı:İlla ki cevaplayan olur. Fakat bazı arkadaslar gıcıklagına 1 level acıp rehberleri mesgul etmeyi seviyolarXxxChesTeRxxX yazdı:Bende dahil bütün yeni başlayanlara '' Yeni iseniz bu mesajıma tıklayarak benle özel iletişime geçebilirsiniz. '' yazıyorum ve benle iletişime geçebiliyorlar.
CHIVALROUS
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Phenomena
Çoğunun amacını anlayabiliyoruz. Dikkat ederseniz oyuna yeni başlayan ile tecrübeli olanlar arasında fark olabiliyor. Misal vermek gerekirse halime hanımın yerini soruyorlar fakat benden seri bir şekilde hareket ediyorlar bazen durduğumda ise hala yürüyor oluyorlar. Bunun gibi oyuncunun yeni mi yoksa eski bir oyuncu mu olduğunu anlayabiliyoruz.ROckStarGAMES yazdı: İlla ki cevaplayan olur. Fakat bazı arkadaslar gıcıklagına 1 level acıp rehberleri mesgul etmeyi seviyolar![]()
Anlayamasak bile onlarda güzel bir vakit geçiriyor bizde
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.