Kardesim rehber dedigin bilgili olması lazım. Adam sallıyor. Ayrıca yönetime karsı nekadar konu acılsa bu arkadas yönetimi destekliyordu ve sonunda rehber oldu. Onun bilip bilmemesine laf yapmıyoruz o mevkii de olup çok eminmiş gibi konusmasını anlamıyoruz.kefestetayyus yazdı:Konu amacı dışına çıkmasın, açan arkadaşa ayıp olur. Fakat şunu da belirtelim ki hiciv etmekti niyetim, zülf-i yâre dokundurarak sistemin eksikliğini göstermekti. Yoksa cehalet hiçbir zaman için dalga geçilecek bir durum değildir. Nitekim bizler de her konuda her bilgiye vakıf değiliz. Yine de insanlar bulundukları makamda mevkide en azından işiyle ilgili yeterli bilgiye sahip olmalı. Kızım lafım sana, gelinim sen anla.ROckStarGAMES yazdı:yönetime yalakalık yapan kendini rehber olarak buluyor ( tabii ki bazı arkadaslar hariç onlar kendilerini biliyor zaten.)
Lonca Puanı ve İşlevi
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Lonca Puanı ve İşlevi
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Lonca puanı karaktere herhangi bir ek özellik sağlamıyor gibi görünüyor, sadece loncadaki karkaterlerin lonca puanı toplanıp bir sıralama oluşturuyor bunu konuyu açanda fark etmiştir, boşuna açıklama yaptım   Sıralamanın nasıl bir artısı var ben ve arkadaşlarım henüz çözebilmiş değiliz zamanında oyuncu şan sıralaması da vardı daha sonra kaldırıldı belkide yakında bu sıralamayı da kaldırırlar yada forumda bir ara CaptainATX ile söyleşi vardı onu bulursanız orda işe yarayacağı yazıyordu tabi bunlar belirsiz şeyler, izleyip göreceğiz.
 Sıralamanın nasıl bir artısı var ben ve arkadaşlarım henüz çözebilmiş değiliz zamanında oyuncu şan sıralaması da vardı daha sonra kaldırıldı belkide yakında bu sıralamayı da kaldırırlar yada forumda bir ara CaptainATX ile söyleşi vardı onu bulursanız orda işe yarayacağı yazıyordu tabi bunlar belirsiz şeyler, izleyip göreceğiz.

- 
				TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Okudugunu anlamakta sorun çeken arkadaşlar olduğunu farkettim. Gözlükler çikmadan önce kp bir ise yaramiyordu. 39 lvl geldikten sonra 49 lvl gelmeden önce gözlük güncellemesi geldi.
Yani dahada basit hale getirelim. Suanda gözlükler olmazsa kastigin kp ne isine yarar?
Bireysel sataşmalara cevap vermiyorum. Her rehber seçim döneminden sonra gördüğü tüm rehberlere sataşanlar hep oldu hepte olacaktır. Ama neden onun değil diğer arkadaslarimizin seçildiğini arkadaslarin uslubundan anlasilmaktadir. iyi oyunlar dilerim.

Yani dahada basit hale getirelim. Suanda gözlükler olmazsa kastigin kp ne isine yarar?
Bireysel sataşmalara cevap vermiyorum. Her rehber seçim döneminden sonra gördüğü tüm rehberlere sataşanlar hep oldu hepte olacaktır. Ama neden onun değil diğer arkadaslarimizin seçildiğini arkadaslarin uslubundan anlasilmaktadir. iyi oyunlar dilerim.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Sancak
TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardiYani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum
Okumakta sendemi sorun var yoksa bizdemi anlamıs değilim.TeknoBYraM yazdı:Okudugunu anlamakta sorun çeken arkadaşlar olduğunu farkettim. Gözlükler çikmadan önce kp bir ise yaramiyordu. 39 lvl geldikten sonra 49 lvl gelmeden önce gözlük güncellemesi geldi.
" oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu..."
Ayrıca rehber basvurusu yapmadım. Uslupla rehber olunacaksa cekecegimiz var...
- xXxJERUSALEMAxXx
- Sahaf Yardımcısı 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Valla ben o kadar zamandır oynuyorum 39 zamanında kpnin işe yaramadığını görmedim 35 level olan gözlüklerin havadan geldiğini sananlar var galiba. 

JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir

JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir