Nucleus Yüzüğün Akçe ile Yada Bi Benzeri Birşeyle Oyunda Npc de Satılmasını İstiyoruz . ! Belki Bu Konuda Çok Tepki Alacam Ama Nucleus Yüzüğü Olmayanlar Beni Anlar
Nucleus Yüzük . !
Nucleus Yüzük . !
1 AyLık Migrat Yağma Artırıcı Aldım , Bir Tane Nucleus Yüzük Vermedi , Gerçekden Çok SIkıcı Bi Durum Olmaya Başladı . ! Migratı Geçdim . ! Motordan 1 Tane Maraton Adam Ayak Alamadım ? İtem Düşme Oranları veya Droplarımı Azaldımı Bi Bilgi Verin . 
Nucleus Yüzüğün Akçe ile Yada Bi Benzeri Birşeyle Oyunda Npc de Satılmasını İstiyoruz . ! Belki Bu Konuda Çok Tepki Alacam Ama Nucleus Yüzüğü Olmayanlar Beni Anlar 

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
- bordo
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Re: Nucleus Yüzük . !
Nucleus herkesin ortak yarası oldu artık. Yakında Lonca Tüccarlarına gelirse şaşmam. Lâkin fiyatını pek beğeneceğimizi sanmıyorum.

- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
4 büyü 2 şifa giderek tılsım sistemi gelmeden önce 15dk'lık junon centsiz kuyusuz kesiyordun son eksigimdi takılardan 1 günde 15dk'lık junon'la 10 kere attım bana düştü düşmez demeyin  )
)

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı 
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Şuanda hesabımda 6 tane Nucleus Yüzük var.Gerçekten şans meselesi bu durum 

kuyusuz junonu kesince bişey oluyomu ? yoksa kuyu zaman kaybımı ?

CASTIEL
Meqapixel

Meqapixel
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı 
- Sunucu: Teşkilat
fatihfb88 yazdı:kuyusuz junonu kesince bişey oluyomu ? yoksa kuyu zaman kaybımı ?
Centsiz kesilebiliyor.Ama kuyusuz çok ama çok zor olur.Sürekli Tısslıyor ve bildiğim kadarıyla çok fazla hasar veriyor.Kesemezsin demiyorum ama zor olur.
CHIVALROUS
teşekkür ederim. biz yine eski yöntemlerle cent kuyu ne varsa temizleyerek keselim. tısslamasın junon bacı 

CASTIEL
Meqapixel

Meqapixel
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı 
- Sunucu: Tılsım
kuyusuz kestildiği zaman kaç snde bir tıslıyorHeaveN35 yazdı:4 büyü 2 şifa giderek tılsım sistemi gelmeden önce 15dk'lık junon centsiz kuyusuz kesiyordun son eksigimdi takılardan 1 günde 15dk'lık junon'la 10 kere attım bana düştü düşmez demeyin)
- 
				TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Benim maraton ayakkabım 468. motordan düştü büyücüme :d savascimda ilk girişte düşürdüTomRiddLe yazdı:1 AyLık Migrat Yağma Artırıcı Aldım , Bir Tane Nucleus Yüzük Vermedi , Gerçekden Çok SIkıcı Bi Durum Olmaya Başladı . ! Migratı Geçdim . ! Motordan 1 Tane Maraton Adam Ayak Alamadım ? İtem Düşme Oranları veya Droplarımı Azaldımı Bi Bilgi Verin .
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı 
- Sunucu: Meran
Fundi kolye mağduruyum  50 kenanı geçmesine rağmen dùşmemekte ısrarcı. Bazen sinir bozucu evet
 50 kenanı geçmesine rağmen dùşmemekte ısrarcı. Bazen sinir bozucu evet 

BAKTERi  *  BAKTERI  *  BAKTERII