SON SÖZ PES

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EraySULUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

SON SÖZ PES

Mesaj gönderen EraySULUN »

İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması sebebi ile hesabınız 14 gün boyunca uzaklaştırılmıştır. Bu tip durumlarda oyuncuyu şikayet etmek yeterlidir. Eğer oyuncu oyundan çıkmış ve şikayet edilemiyor ise lütfen Destek sayfasından bildiriniz.
En son MiurA tarafından 10 Şub 2013 05:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü resim
KATyPERRy KATyPERRyŞ
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: SON SÖZ PES

Mesaj gönderen Kivi »

Böylelerini sunucumuzda barındırmamak lazım çoluk çocuğa asılır bu. Allah ıslah etsin yazık!
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Oyunda her çeşit insan var.Eminim yaşı daha ufaktır, ağzından çıkanın ne anlama geldiğini bilemeyecek kadar da aklı ermiyordur. Olgun bi insan olmadığını göz önünde bulundurarak yetiştirilme veya yetişme imkanlarının klavyeye yansıması denebilir hakikaten yazık...
Kullanıcı avatarı
EraySULUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen EraySULUN »

Arkadaslar konuya yorum yapmaniz icin bu konuyu acmadim.Kullanicinin her ne kadar cocukta olsa kufur etmesi hakkini ona saglamamaktadir.Ben burada belirtmek istedigim sabah 6 sularinda oyunda hic bir yoneticinin olmamasi yaklasak karakter 45 dk boyunca rehber takimindaki arkadasima agir hakaretler savuruyor ve hic bir sekilde mudale edilmiyor.Biz bu oyunu stres dagitmak amacli oynuyoruz.Meslegimden dolayi cok stresliyim ve oyuna giriyorum daha da stres sahibi oluyorum.Mobil odeme yoluyla akce cekiyoruz kullanilmis olarak gonderiliyor.F gundur cevap greken bilgi gelmiyor yazik diyorum.

Iyi forumlar
KATyPERRy KATyPERRyŞ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön