SELAM ARKADAŞLAR BENİM BÖYLE BİR ÖNERİM VAR TÜM ARKADAŞLARA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BU KONUDA BANA DESTEK VERRİSİNİZ İNŞALLAH. BİZ HAFTALARCA HATTA AYLARCA BİR ŞAHESER DÜŞÜRMEK İÇİN KENDİMİZİ YITRIYORUZ PLUS ALIYORUZ ARTIRICI ALIYORUZ AMA YİNEDE FAYDASI OLMUYOR BUDA BİZİ OYUNDAN SOĞUTUYOR AMA BÖLE BİR UYGULAMA OLURSA HERKESİN MEMNUN KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
KİMİSİNDE 50 TANE ŞAHESER VAR, ATSA BİR DERT ATMASA BİR DERT, KİMİSİNİNDE BİR TANE BİLE ŞAHESERİ YOK BENCE ŞAHESERLER EN AZINDAN AKÇE KARŞLIĞI AKTARILA BİLSE EZİK ADAM KALMAZ VE OYUNDAN DAHA COK ZEVK ALARAK OYNARLAR BÖYLE DURUMDA BİZDE KAZANIRIZ YÖNETİMDE EN AZINDAN ÇÖPE ATACAĞIMIZA ARKADAŞLARA OYUNCULARA HEDİYE EDİLEBİLRİ YADA SATMAK İSTEYEN SATABİLİR . LÜTFEN YÖNETİM OLARAK BU ÖNERİMİ DİKKATE ALINIZ KOLAY GELSİN
OoimpactoOx LONCA LİDERİ BEN İBRAHİM
DARBExLiDeRBüYü
DARBExLİDeRşİfA
Darbexiboli
YÖNETİMİN DİKKATİNE AKÇE İLE ŞAHESER AKTARIMINI ÖNERİYORUM
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Lonca: Young Crew
Re: YÖNETİMİN DİKKATİNE AKÇE İLE ŞAHESER AKTARIMINI ÖNERİYO
dediğin gibi olursa oyun pvp gibi olur herkes basar parayı full + full item alır gunde kaçtane item dşren war çtden habern warmı hepsi satsa kenan mıgrat çt bilmemne hiç bi bölge kalmaz

Yer Yetmiyor
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
Eğer öyle bir şey olursa benim 11 12 tane full çarım olur saçmalık olurdarbexiboli yazdı:SELAM ARKADAŞLAR BENİM BÖYLE BİR ÖNERİM VAR TÜM ARKADAŞLARA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BU KONUDA BANA DESTEK VERRİSİNİZ İNŞALLAH. BİZ HAFTALARCA HATTA AYLARCA BİR ŞAHESER DÜŞÜRMEK İÇİN KENDİMİZİ YITRIYORUZ PLUS ALIYORUZ ARTIRICI ALIYORUZ AMA YİNEDE FAYDASI OLMUYOR BUDA BİZİ OYUNDAN SOĞUTUYOR AMA BÖLE BİR UYGULAMA OLURSA HERKESİN MEMNUN KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
KİMİSİNDE 50 TANE ŞAHESER VAR, ATSA BİR DERT ATMASA BİR DERT, KİMİSİNİNDE BİR TANE BİLE ŞAHESERİ YOK BENCE ŞAHESERLER EN AZINDAN AKÇE KARŞLIĞI AKTARILA BİLSE EZİK ADAM KALMAZ VE OYUNDAN DAHA COK ZEVK ALARAK OYNARLAR BÖYLE DURUMDA BİZDE KAZANIRIZ YÖNETİMDE EN AZINDAN ÇÖPE ATACAĞIMIZA ARKADAŞLARA OYUNCULARA HEDİYE EDİLEBİLRİ YADA SATMAK İSTEYEN SATABİLİR . LÜTFEN YÖNETİM OLARAK BU ÖNERİMİ DİKKATE ALINIZ KOLAY GELSİN
OoimpactoOx LONCA LİDERİ BEN İBRAHİM
DARBExLiDeRBüYü
DARBExLİDeRşİfA
Darbexiboli
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
O şekilde zaten olmaz haksızlık olur.
Fakat şu olabilir bunu öneri olarak sunmuştum zaten.
Bilen bilir bir oyunda bu şekilde karaktere bağlanan eşyayı 1 kereliğine mahsus aktarabiliyorsun.
Senin önerinle hemen hemen aynı ama burada önemli olan nokta 1 kere aktarılabilir olması.
Fakat şu olabilir bunu öneri olarak sunmuştum zaten.
Bilen bilir bir oyunda bu şekilde karaktere bağlanan eşyayı 1 kereliğine mahsus aktarabiliyorsun.
Senin önerinle hemen hemen aynı ama burada önemli olan nokta 1 kere aktarılabilir olması.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ONA BAKARSANIZ BİZİ OYUNDA TUTAN ŞEY MUHABBET FULDE OLSAN SEN ZATEN MUHEBBETİNE DE OLSA ZEVKİNEDE OLSA OYUNA GİRECEKSİN İMKANI OLAN ALACAK İMKANI OLMAYAN ALAMAYACAK HA DERSİN BUDA BİR HAKSIZLIK AMA SONUCTA BU OYUNUN YAPILMASIDA PARA AMAÇLI BU KİMSEYE ZARAR VERECEK BİŞE DEĞİL BENİM DE COK CARIM VAR AMA BEN GENELDE MUAHBBETE GİRİYORUM OYUNA . ŞİMDİ DERSİN MADEM MUAHABBETE GİRİYON KONUŞ BÖLGE ATMA AMA SADECE KONUŞACAK OLSAKTA FACEBOOK VAR MSN VAR SKYPE VAR TELEFON VAR DAHA BİRCOK ŞEY VAR AMA MUAHBBET EDERKENDE Bİ TARAFTANDA OYUNDA EĞLENEMEK İSTERSİN İSTEYEN DERKİ BEN PARAYLA ALMAYACAM DÜŞÜRECEM İSTEYEN DERKİ BEN PARAYLA ALIRIM YİNEDE GİRERİM O KİŞİLERİN SECİMİNE KALMIS YAZDIKLARIMI ANLAYA BİLMENİZ İÇİNDE ÖNCELİKLE BU MESAJDAN ÖNCEKİ YORUMLARI MUHAKKAK OKUYUNKİ DEMEYİN NE SACMALIYOR BU ADAM DİYE
) 
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Önerinin gerçekleştiğini varsayalım,piyasa altüst olur.Yeni zenginler doğar.
2006-2013
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Aktarımından ziyade TAKASI gelse bence çok da denge bozucu veya piyasayı altüst edici olmaz.
Şöyle ki=>
Bende fazladan olan Bıçak Sırtı Kılıç ile
Arkadaşımda fazladan olan Taş Kanat Balta takaslanabilir.
Eşdeğer şaheserler takaslandığı sürece düzen bozulmaz.
Bunun gibi bende Fazladan olan Alternatör Yüzük ile
Arkadaşımda fazladan olan Nucleus Yüzük takaslanabilir.
Şöyle ki=>
Bende fazladan olan Bıçak Sırtı Kılıç ile
Arkadaşımda fazladan olan Taş Kanat Balta takaslanabilir.
Eşdeğer şaheserler takaslandığı sürece düzen bozulmaz.
Bunun gibi bende Fazladan olan Alternatör Yüzük ile
Arkadaşımda fazladan olan Nucleus Yüzük takaslanabilir.
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Mesela ben her ceketten 8 tane var her eldden 3 tane her takı çifter çifter her asadan 2şer 2şerizdirapgrafik yazdı:Önerinin gerçekleştiğini varsayalım,piyasa altüst olur.Yeni zenginler doğar.