Cümleten Selamun Aleykum
- Sansursuz34
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
Cümleten Selamun Aleykum
Merhaba, Adım Yasin yaşım 19 açık öğretim öğrencisiyim aynı zaman da part-time çalışıyorum . Oyuna yeni başlıcam 2008 ile 2010 yılları arasında oynamıştım ama foruma bayağı göz gezdirdim çok değişmiş ve gelişmiş. Çevremde bu oyunu oynayan hiç arkadaşım yok. Bana verebileceğiniz tavsiyeler için şimdiden çok minnattarım ve sizlerle tanıştığıma memnun oldum 
Ben insanlara mesafeli değilim, incitmeyecek kadar uzak, üşütmeyecek kadar yakınım.
Re: Cümleten Selamun Aleykum
İşini full-time 'a çevir.2 kat para kazan reel hayatta güzelce tadını çıkar.Oyuna başlama 
- Sansursuz34
- Acemi Savaşçı

güzel öneri ama şu an dilimi geliştiriyorum yds sınavı için ayrıca akraba yanında çalışıyorum bu yüzden pek iş değiştirmek işime de gelmiyoAhUlanAh yazdı:İşini full-time 'a çevir.2 kat para kazan reel hayatta güzelce tadını çıkar.Oyuna başlama
Ben insanlara mesafeli değilim, incitmeyecek kadar uzak, üşütmeyecek kadar yakınım.
- SoulKitchen
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Dostum oyunu indir ve Sancak sunucusunda başla. Beni mutlaka Agah Efendi'nin oralarda göreceksindir. Zaten görevim gereği hep yeni oyuncuların peşinden koşturuyorum. Sana da yardım edeceğimizden şüphen olmasın. Oyuna adapte olmanı sağlayacağıma inanıyorum. Tekrardan hoş geldin.
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.

- Sansursuz34
- Acemi Savaşçı

Hoş gördük, teşekkür ederim.SoulKitchen yazdı:Dostum oyunu indir ve Sancak sunucusunda başla. Beni mutlaka Agah Efendi'nin oralarda göreceksindir. Zaten görevim gereği hep yeni oyuncuların peşinden koşturuyorum. Sana da yardım edeceğimizden şüphen olmasın. Oyuna adapte olmanı sağlayacağıma inanıyorum. Tekrardan hoş geldin.![]()
İyi oyunlar.