;) bu işareti yapma amacınız nedir?
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
;) bu işareti yapma amacınız nedir?
Forumda fazlası ile konu var her birine ayrı ayrı bakıyorum ve genellikle bir açıklama da bulunan insanların cümlelerinin sonuna şu işareti koyduğunu görüyorum "
" (Göz kırpma). Bu ifadenin kaldırılmasını istiyorum lütfen. Aşırıcı derecede sinir bozucu bir ifade ve bu ifadeyi kullanan arkadaşlar inanın bir şeyler kazanmıyorsunuz aksine insanların nefretini kazanıyorsunuz(kazanıyorsunuz dedim çünkü böyle düşünen tek ben değilim buna eminim.)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: ;) bu işareti yapma amacınız nedir?
Ukalalık o ben ukala olanlara karşı kullanırım sadece.HeilHitler yazdı:Forumda fazlası ile konu var her birine ayrı ayrı bakıyorum ve genellikle bir açıklama da bulunan insanların cümlelerinin sonuna şu işareti koyduğunu görüyorum "" (Göz kırpma). Bu ifadenin kaldırılmasını istiyorum lütfen. Aşırıcı derecede sinir bozucu bir ifade ve bu ifadeyi kullanan arkadaşlar inanın bir şeyler kazanmıyorsunuz aksine insanların nefretini kazanıyorsunuz(kazanıyorsunuz dedim çünkü böyle düşünen tek ben değilim buna eminim.)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
ayıksss yada uff snane be slk .s.s demek 
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
HeilHitler yazdı:Forumda fazlası ile konu var her birine ayrı ayrı bakıyorum ve genellikle bir açıklama da bulunan insanların cümlelerinin sonuna şu işareti koyduğunu görüyorum "" (Göz kırpma). Bu ifadenin kaldırılmasını istiyorum lütfen. Aşırıcı derecede sinir bozucu bir ifade ve bu ifadeyi kullanan arkadaşlar inanın bir şeyler kazanmıyorsunuz aksine insanların nefretini kazanıyorsunuz(kazanıyorsunuz dedim çünkü böyle düşünen tek ben değilim buna eminim.)
Bende hiç sevmiyorum. Bana göre anlamı " ayık ol sen kimsin cocuk bir senin üstüne bir benim üstüme bak ben senden üstünüm demek" birde "ben her zaman haklıyım haksız olan sensin" demek.
Laf soktuğunu zannetmek kendini üstün görmek için vs. için kullanılıyor.Smile takıntısı olanların gözünde başka biri olabiliyorsunuz
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Sana mı soracak millet neyi kullanıp neyi kullanmayacağını ?HeilHitler yazdı:Forumda fazlası ile konu var her birine ayrı ayrı bakıyorum ve genellikle bir açıklama da bulunan insanların cümlelerinin sonuna şu işareti koyduğunu görüyorum "" (Göz kırpma). Bu ifadenin kaldırılmasını istiyorum lütfen. Aşırıcı derecede sinir bozucu bir ifade ve bu ifadeyi kullanan arkadaşlar inanın bir şeyler kazanmıyorsunuz aksine insanların nefretini kazanıyorsunuz(kazanıyorsunuz dedim çünkü böyle düşünen tek ben değilim buna eminim.)
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Hayat Çekilmez Oldu
Sensizlikten Ciğerim Soldu
Sana Aldığım Çiçekleri Kedim Yoldu
Sevgileler Günü iyice bom--k oldu.
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Şu işareti yapanları yerden yere vurdunuz. Yok üstüm senden iyi . Yok senden üstünüm. Size ne , bunlarla uğrasmayın. İşiniz gücünüz yok mu Allah askına 
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
mescan53 yazdı:Şu işareti yapanları yerden yere vurdunuz. Yok üstüm senden iyi . Yok senden üstünüm. Size ne , bunlarla uğrasmayın. İşiniz gücünüz yok mu Allah askına
İŞSİZLER Birliği İKV
Aşağılayıcı bir ifade olsaydı, İKV Forum'a eklenmezdi