Öncelikle herkese selamlar. Ben bu oyuna 2007 veya 2008 tam hatırlamıorm o zamanlar başladım. 2 sene önce bırakmıştım. Ancak kendimce ne olduysa oyun 2 senede potansiyelini iyice kaybetti ve kaybetmeye devam edecektir. 7-8 ay sonra foruma bakaym dedim inanın oyunu eski heyecanı ve keyfi kalmamış. Oyunun içinde neler dönüyor veya ortamı nasıl şuan bilmiyorum.
Oyunuda geçtim forumun bile eski tadı tuzu hiç yok. 1 sene önce son yorumu yapılmış konu 4-5 sayfa geriye gidince gözükür durumda ) Ben eski forum ve bu forumda bile çok vakit ayıran bi kişi olarak bile bırakmışsam foruma girmeyi herkesin bırakması normaldir ) Eskiden yöneticiler forum hesabımla çok uğraşırlardı aldığım uyarı sayısı 7-8 i geçmiştir. )
Son olarak yöneticilere tavsiyem bu oyununun bütün düzeni oluşu sizin elinizde eğer ki eski potansiyeli geri getirmek istiyosanız bişeyler yapmak zorundasınız başka yolu yok çünkü. He eğer öle bi niyetiniz yoksa bu yolda yürümeye devam edebilirsiniz.
Tartışma ortamı yaratmamak için konuya mesaj yazmıyacaktım fakat dayanamadım.
Eski potansiyelmiş böyle herşeyi eleştirmekten ne zevk alabiliyorsunuz eminim yöneticiler elinden gelenleri yapıyorlardır.
Ben şu ana kadar piyasadaki tüm online oyunları inceleyip oynadım hiç biri İKV kadar ilgimi çekmedi
Bu oyundaki arkadaşlık ortamını hiç bir oyuna değişmem.
Ayırca daha iyisini yapabilyorsan buyur yap
Epiloque yazdı:Tartışma ortamı yaratmamak için konuya mesaj yazmıyacaktım fakat dayanamadım.
Eski potansiyelmiş böyle herşeyi eleştirmekten ne zevk alabiliyorsunuz eminim yöneticiler elinden gelenleri yapıyorlardır.
Ben şu ana kadar piyasadaki tüm online oyunları inceleyip oynadım hiç biri İKV kadar ilgimi çekmedi
Epiloque yazdı:Tartışma ortamı yaratmamak için konuya mesaj yazmıyacaktım fakat dayanamadım.
Ağır Sığır Siklet şampiyonu kardeşim benim. Sen 4-6 yıl önce bu oyunu oynamış olsaydın zaten böle bi cevap yazmazdın )
Ayrıca Bursalısın sende sana bi çay ısmarlayım daha iyisini nasıl yaparım anlatırım sana )