REHBER VE OYUN YETKİLİLERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Heraxist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

REHBER VE OYUN YETKİLİLERİ

Mesaj gönderen Heraxist »

http://www.hizliresimyukle.com/WGV oyuna girerken sürekli bu hatayı alıyorum bilgisayara format attıktan sonra bu başıma gelmeye başladı sürekli aynı şey bilgisi olan yardım ederse sevinirim
Meinkampf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: REHBER VE OYUN YETKİLİLERİ

Mesaj gönderen Meinkampf »

1.3 GB Lık Mutli rarlanmış çalışan ikv kurulmuş halde turbobite yüklüyorum indirirsin 2 Saate yükleniyor bugün gece veya sabaha atarım
Kullanıcı avatarı
Heraxist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kardeş sağol da bunun nedeni ondan mı kaynaklanıyor çünkü bunu da ben çalışan bi yerden aldım
Meinkampf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Meinkampf »

Heraxist yazdı:kardeş sağol da bunun nedeni ondan mı kaynaklanıyor çünkü bunu da ben çalışan bi yerden aldım
İşletim sistemin nedir birde İKV klasörünün içine gir Launcher Helper tıkla daha sonra Launcherden oyuna gir ama yönetici olarak çalıştır valla başka yapabileceğim birşey yok

EDİT : Eskiden datayla oynardık bozduğumuzda bunun gibi kritik hata verirdi genelde dosya bozukluklarından kaynaklanıyor yüklerken ya eksik yüklüyor yada yüklediğin bozuk yada sorun bilgisayarında
Kullanıcı avatarı
Heraxist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Meinkampf yazdı:
Heraxist yazdı:kardeş sağol da bunun nedeni ondan mı kaynaklanıyor çünkü bunu da ben çalışan bi yerden aldım
İşletim sistemin nedir birde İKV klasörünün içine gir Launcher Helper tıkla daha sonra Launcherden oyuna gir ama yönetici olarak çalıştır valla başka yapabileceğim birşey yok

EDİT : Eskiden datayla oynardık bozduğumuzda bunun gibi kritik hata verirdi genelde dosya bozukluklarından kaynaklanıyor yüklerken ya eksik yüklüyor yada yüklediğin bozuk yada sorun bilgisayarında
windows kullanıyorum ve deniycem sağol

“Genel Etkileşim” sayfasına dön