Fazla bir söze gerek yok. Video herşeyi açıklıyor. Emeği geçenlere teşekkürler
Ematemaxx [ SAVAŞÇI ]
Zafbüyü [ BÜYÜCÜ ]
XMyHALFX [ BÜYÜCÜ ]
KıRıKMaSKe [ BÜYÜCÜ ]
oOoTeBeSSüMoOo [ ŞİFACI ]
Veee meteorit 1 tılsımının sahibi : MrdexteR [ BÜYÜCÜ ]
Not : 720p HD Şeklinde izlerseniz. Daha net bir görüntü alabilirsiniz.
[youtube]http://youtu.be/hzTyQp77bNM[/youtube]
Meteorit 1 tılsımı ile yapılabilecekler.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Meteorit 1 tılsımı ile yapılabilecekler.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Awesomes
Re: Meteorit 1 tılsımı ile yapılabilecekler.
"Arkadaşlar İnanılmaz Birşey yapmışınız Tebrik Ediyorum muhteşem birşey Başarılarınızın devamını tum sunucu beklıyor."
Bunumu Duymak İstiyorsunuz. ejder asalı adamlarla bıle kesılıyorkı sız 4 kıyamet asasınız.
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Suskunlar
FOLLOW US ON..Sucqhr yazdı:"Arkadaşlar İnanılmaz Birşey yapmışınız Tebrik Ediyorum muhteşem birşey Başarılarınızın devamını tum sunucu beklıyor."Bunumu Duymak İstiyorsunuz. ejder asalı adamlarla bıle kesılıyorkı sız 4 kıyamet asasınız.
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
devreye google translate girsinsylar2 yazdı:FOLLOW US ON..Sucqhr yazdı:"Arkadaşlar İnanılmaz Birşey yapmışınız Tebrik Ediyorum muhteşem birşey Başarılarınızın devamını tum sunucu beklıyor."Bunumu Duymak İstiyorsunuz. ejder asalı adamlarla bıle kesılıyorkı sız 4 kıyamet asasınız.
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
AynenROckStarGAMES yazdı:devreye google translate girsinsylar2 yazdı:FOLLOW US ON..Sucqhr yazdı:"Arkadaşlar İnanılmaz Birşey yapmışınız Tebrik Ediyorum muhteşem birşey Başarılarınızın devamını tum sunucu beklıyor."Bunumu Duymak İstiyorsunuz. ejder asalı adamlarla bıle kesılıyorkı sız 4 kıyamet asasınız.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
Makara yapmak kolay. Ordaki olay kesmiş olmak değil HüseyinSucqhr yazdı:"Arkadaşlar İnanılmaz Birşey yapmışınız Tebrik Ediyorum muhteşem birşey Başarılarınızın devamını tum sunucu beklıyor."Bunumu Duymak İstiyorsunuz. ejder asalı adamlarla bıle kesılıyorkı sız 4 kıyamet asasınız.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Awesomes
Erg paylaşmadan ilk kesiminse tebrik ederim reiz .d ben grubumda meteorit 1 olan 4 büyücü ile kestim ama video çekme gereği duymadım .d bu kadar heycan yapılacak bir şey değil yani
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
Belkide 4 kişide de olmadığı için çekmişimdir ?Sucqhr yazdı:Erg paylaşmadan ilk kesiminse tebrik ederim reiz .d ben grubumda meteorit 1 olan 4 büyücü ile kestim ama video çekme gereği duymadım .d bu kadar heycan yapılacak bir şey değil yani![]()
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
Normalde yorum atmıcaktım ama şeytana uydum desek yeridirSucqhr yazdı:Erg paylaşmadan ilk kesiminse tebrik ederim reiz .d ben grubumda meteorit 1 olan 4 büyücü ile kestim ama video çekme gereği duymadım .d bu kadar heycan yapılacak bir şey değil yani![]()
viewtopic.php?f=46&t=98062 Bu kesimden sonra ; viewtopic.php?f=46&t=102682 bunu yaptıysanız bizde sizi tebrik ederiz.Biz 8 büyü ile x kesmiştik video çekme gereği duymadım .d bu kadar heycan yapılcak bişey değil yani
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
8 kişi nasıl girdinizsylar2 yazdı:Normalde yorum atmıcaktım ama şeytana uydum desek yeridirSucqhr yazdı:Erg paylaşmadan ilk kesiminse tebrik ederim reiz .d ben grubumda meteorit 1 olan 4 büyücü ile kestim ama video çekme gereği duymadım .d bu kadar heycan yapılacak bir şey değil yani![]()
![]()
viewtopic.php?f=46&t=98062 Bu kesimden sonra ; viewtopic.php?f=46&t=102682 bunu yaptıysanız bizde sizi tebrik ederiz.Biz 8 büyü ile x kesmiştik video çekme gereği duymadım .d bu kadar heycan yapılcak bişey değil yani
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi