Şans Arttırıcı
- WhiteBoy7thst
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şans Arttırıcı
Beyler ben %60 sarraf şans arttırıcı aldım ve 1 haftadır maden çekiyorum. Normalde çift çıkıyor onda bir sorun yok ama topladığım elmas sayısı 700 ' e ulaştı fakat 2 menekşe çıktı . Bu şans arttırıcı 2. nadirler içinmi geçerli (yeşil elmas , açık pembe amelist , kripraz , v.b) yoksa 3. nadirler (menekşe , akik , sibiryalı ) içinmi ??
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Şans Arttırıcı
Geçerli kavramından anladığın tamamen yanlış hocam. Şans arttırıcının amacı sana 2 tane torba düşmesini sağlıyor senin de 3. derece maden çekme ihtimalin yükseliyor hani ilk çantada çıkmazsa bile 2. çantada da çıkma ihtimali oluyor. %60 o madenin 3.derece saf verme ihtimalinin yüzde 60'ı yani o da yine ufak değerlerde çıkıyor. (Benim düşüncem böyle)
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Şans Arttırıcı
Senin ihtimalini % 60 arttırıyor ayrıca çift çantadan dolayı da % 60 daha artıyor.WhiteBoy7thst yazdı:Beyler ben %60 sarraf şans arttırıcı aldım ve 1 haftadır maden çekiyorum. Normalde çift çıkıyor onda bir sorun yok ama topladığım elmas sayısı 700 ' e ulaştı fakat 2 menekşe çıktı . Bu şans arttırıcı 2. nadirler içinmi geçerli (yeşil elmas , açık pembe amelist , kripraz , v.b) yoksa 3. nadirler (menekşe , akik , sibiryalı ) içinmi ??
Yani senin şansın x ise Bunu yüzde 60 arttıracak 1.6x oluyor %60 ihtimalle de çift torbadan dolayı artacak.0.96 da oradan artıyor toplamda 2.56x oluyor.Yanlış hesaplamadıysam.
Bu şu demek Arttırıcı olmadan 5 saatte 2 saf maden çekiyorsan Arttırıcı ile 5 saf çekeceksin demektir yaklaşık olarak.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL