Beyler bayanlar ben sancak sunucusundan xINYKSIx pc me format atmak zorunda kaldım ve yüklü olan ikv gitti tam 5 kere
kur dosyası indirdim hepsi de hata verdi bana kendi çalışan ikv sini atana virüssüz ise ve işe yararsa ona 5 m vericem.
Upload edip bana link atarsanız iyi olur beyler yada 4shared de kendinize hesap açıp o hesaba ikv dosyasını atarak da olabilir ve 4shared hesabınızın id ve şifresini bana verirseniz bende kendi bilgisayarımdan girip o dosyayı indirebilirim.Ne olur yardım edin 4 senedir oynuyorum ilk defa böyle bişey geldi başıma ne olur beyler bayanlar yardım edin.Karşılığında 5m vericem.Yardımlarınıozı bekliyorum
Allahını seven yardım etsin
Re: Allahını seven yardım etsin
yapın bi güzellik ya çok uğraştım beyler allah için
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İnternet Download Manageri kurun ve onla indirin. İndirmeniz hatasız olacaktır. Ayrıca sorununuzu daha iyi açarsanız daha iyi cevap verebiliriz.
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.
Bak oyunu hatasız indiriyorum fakat kurarken dosyaların bozuk olduğuna dair hata veriyor yeniden dene durdur ve yoksay diye 3 seçenek çıkıyor yeniden dene yapınca sürekli yapmam gerekiyor bi işe yaramıyor ama dediğini de yapıcam teşekkür ederim
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Heraxist yazdı:Bak oyunu hatasız indiriyorum fakat kurarken dosyaların bozuk olduğuna dair hata veriyor yeniden dene durdur ve yoksay diye 3 seçenek çıkıyor yeniden dene yapınca sürekli yapmam gerekiyor bi işe yaramıyor ama dediğini de yapıcam teşekkür ederim
İDM ile indirmeyi dene.
Dostum idm ile indirdim fakat yine aynı hatayı alıyorum ligthmaps_1 data dosyası bozuktur diye
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
Bilgisayarında her herhangi bir crack programı kullandıysan indirilen dosyanın içeriğini bozuyor olabilir(İçerdiği zararlı yazılımdan dolayı).
Flashget programı ile indirip yönetici olarak yüklemeyi denemelisin
Flashget programı ile indirip yönetici olarak yüklemeyi denemelisin
oyunu kurdum şimdi de farklı bir hatayla karşı karşıyayım nedir bu çektiğim ya http://www.hizliresimyukle.com/WGV
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
bilgisayar çözünürlüğü ile bilgisayarın ekran çözünürlüğünü aynı yapmanı tavsiye ederim yüklemediysen ekran kartı sürücünü de güncelle.
PcTools denen şeyde virüs var onu kaldır öyle indir olmazsa ben bişey bilmiyorum
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ