Şifacı Sanatı (İNFERNAL)
- FRESHMOK
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Re: Şifacı Sanatı (İNFERNAL)
Sercan kangalın olmazsa bır hıcsın
we bunu emınonu sunucunda yapan yok senınde tek avantajın o
Sağlığa Zararlı Olan Her Şey Ruha Faydalıdır..
Bilirsin, bu yüzden biz; sigarayla öpüşür, rakıyla sevişiriz !
FELLAH FRESHMOK PERTÇİ
ŞEHİTLER ÖLMEZ
Bilirsin, bu yüzden biz; sigarayla öpüşür, rakıyla sevişiriz !
FELLAH FRESHMOK PERTÇİ
ŞEHİTLER ÖLMEZ
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyri Beka
O da bi taktik meselesi ama kangalsızda keserim kangal kadar hasar verecek bir skil biliyorum.FRESHMOK yazdı:Sercan kangalın olmazsa bır hıcsınwe bunu emınonu sunucunda yapan yok senınde tek avantajın o
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
infernalsercan yazdı:O da bi taktik meselesi ama kangalsızda keserim kangal kadar hasar verecek bir skil biliyorum.FRESHMOK yazdı:Sercan kangalın olmazsa bır hıcsınwe bunu emınonu sunucunda yapan yok senınde tek avantajın o
Kangalsızda atılır bu arada
tamam iyi vs atıyorsun sanırım seninle vs attığımı hatırlamıyorum zaten iddialı da değilim ama mütevazi olmayı dene.
Kangal kadar hasar verecek bir skill biliyorum. :lol:
Nerede olduğunu zannediyorsun :lol: İKV burası şifacının kaç hasar skili var sanki yahu gizemli gizemli konuşuyorsun bir tek sen biliyor olmalısın .Aaa neyden bahsediyor acaba ya tüüü bulamayız .
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Salgın Koruyucusu
Refresh yazdı:infernalsercan yazdı:O da bi taktik meselesi ama kangalsızda keserim kangal kadar hasar verecek bir skil biliyorum.FRESHMOK yazdı:Sercan kangalın olmazsa bır hıcsınwe bunu emınonu sunucunda yapan yok senınde tek avantajın o
![]()
tamam iyi vs atıyorsun sanırım seninle vs attığımı hatırlamıyorum zaten iddialı da değilim ama mütevazi olmayı dene.
Nerede olduğunu zannediyorsun :lol: İKV burası şifacının kaç hasar skili var sanki yahu gizemli gizemli konuşuyorsun bir tek sen biliyor olmalısın .Aaa neyden bahsediyor acaba ya tüüü bulamayız .
Zeki dostum.
Bi ara hatırlatırsın ws atarız ne kadar iddealı olmasan bile, Oyunun eskilerinden olmadığın çok belli senin aklındaki düşünceyi tahmin ediyorum aaa aa zehir demi taktik vermis gibi olcam ama neyse madem böyle idealı konuşmusun yani atar yapmısın, Element ve max hasarlarının esit olmasına dikkat etmelisin eğer iyi bi oyuncu işen bu dedimi anlarsın, Gelelim mütevazi konusuna herseyimiz ortada bilinen bi şeyi gizlemekte yalancılığa girer o yüzden yoluna devam et dostum, Laf koyma çabalarına girme.Skil konusunuda Binlerce konbinasyon var kafan rahat olsun.
- Refresh
- Labirent Rehberi
Binlerce hainfernalsercan yazdı:Refresh yazdı:infernalsercan yazdı:O da bi taktik meselesi ama kangalsızda keserim kangal kadar hasar verecek bir skil biliyorum.FRESHMOK yazdı:Sercan kangalın olmazsa bır hıcsınwe bunu emınonu sunucunda yapan yok senınde tek avantajın o
![]()
Zeki dostum.
Bi ara hatırlatırsın ws atarız ne kadar iddealı olmasan bile, Oyunun eskilerinden olmadığın çok belli senin aklındaki düşünceyi tahmin ediyorum aaa aa zehir demi taktik vermis gibi olcam ama neyse madem böyle idealı konuşmusun yani atar yapmısın, Element ve max hasarlarının esit olmasına dikkat etmelisin eğer iyi bi oyuncu işen bu dedimi anlarsın, Gelelim mütevazi konusuna herseyimiz ortada bilinen bi şeyi gizlemekte yalancılığa girer o yüzden yoluna devam et dostum, Laf koyma çabalarına girme.Skil konusunuda Binlerce konbinasyon var kafan rahat olsun.
Başta söylediğim şeyi geri alıyorum o vakit .
Sen hayal dünyasında gezmeye devam et.
Bilinen bir şeyi söylemekte yalancılığa girer ha
Neyse oyunu bu kadar ciddiye alma.Bi tarafını yırtmaya gerek yok ben en iyiyim en iyiyim diye
Bırak da en iyi vsci olduğunu başkaları söylesin sen değil merak etme yalancılığa girmez bu
GuardianS of İstanbuL
-
- Salgın Koruyucusu
Refresh yazdı:Binlerce hainfernalsercan yazdı:Refresh yazdı:infernalsercan yazdı:O da bi taktik meselesi ama kangalsızda keserim kangal kadar hasar verecek bir skil biliyorum.FRESHMOK yazdı:Sercan kangalın olmazsa bır hıcsınwe bunu emınonu sunucunda yapan yok senınde tek avantajın o
![]()
Zeki dostum.
Bi ara hatırlatırsın ws atarız ne kadar iddealı olmasan bile, Oyunun eskilerinden olmadığın çok belli senin aklındaki düşünceyi tahmin ediyorum aaa aa zehir demi taktik vermis gibi olcam ama neyse madem böyle idealı konuşmusun yani atar yapmısın, Element ve max hasarlarının esit olmasına dikkat etmelisin eğer iyi bi oyuncu işen bu dedimi anlarsın, Gelelim mütevazi konusuna herseyimiz ortada bilinen bi şeyi gizlemekte yalancılığa girer o yüzden yoluna devam et dostum, Laf koyma çabalarına girme.Skil konusunuda Binlerce konbinasyon var kafan rahat olsun.![]()
Başta söylediğim şeyi geri alıyorum o vakit .
Sen hayal dünyasında gezmeye devam et.
Bilinen bir şeyi söylemekte yalancılığa girer haKendini öven birininde bunun arkasına saklanması ne kadar acizce
Neyse oyunu bu kadar ciddiye alma.Bi tarafını yırtmaya gerek yok ben en iyiyim en iyiyim diye
Bırak da en iyi vsci olduğunu başkaları söylesin sen değil merak etme yalancılığa girmez bu![]()
Acaba neden kendine bişe cıkarıyor yazdıklarımdan sen önemsemeseydin, üzerine alınmazdın bunu unutma,Oyundan birazcık bile bise biliyosan ben neyim.Bu arada kendini öven birinin bunun arkasına saklanması demişşin önce sözlerinin sacmalıgını farkında ol sonra benle tartısmaya gir.Neyse senin gibi her çekemeyenler laf dalasına girseydim emin ol suğan bu konu kapanmıstı.Oyunu ciddiye alan biride değilim beni bilen bilir wsye girer keserim cıkarım.
-
- Salgın Koruyucusu
Konu kilit lütfen çekemeyenlerle tartışmaya girmeye gerek yok diye düşünüyorum. (Konu kilit)
- Refresh
- Labirent Rehberi
Oyunu bilmeyen mi 
Kim olduğumu bilsen bunu söylerken utanırdın.
Her neyse kendini bu kadar ciddiye alma seni tanımam etmem zaten şifacısın seni neden çekemeyeyim az biraz mantıklı konuşmayı dene.
Çekememek
Güldüm bu lafına.
Neyse arkadaşım umarım en iyi şifacı olursun ne bileyim aynı anda 3 4 kişi kesebilen biri olabilirsin.
Oyunda senin adın söylenince akan sular durur falan.
Ama bunların her biri sanal.Bunun farkında olman dileğiyle.
Her neyse kendini bu kadar ciddiye alma seni tanımam etmem zaten şifacısın seni neden çekemeyeyim az biraz mantıklı konuşmayı dene.
Çekememek
Güldüm bu lafına.
Neyse arkadaşım umarım en iyi şifacı olursun ne bileyim aynı anda 3 4 kişi kesebilen biri olabilirsin.
GuardianS of İstanbuL
-
- Salgın Koruyucusu
Dediğim gibi sanal düşüncede bi insan olsaydım.Şuan 7/24 oyunda olurdum.Zaten en iyisiyim merak etme o konuda sıkıntın olmasın .Senı tanımıyo olmam adam olmamanı değistirmez,Bence son ÇOK SANAL TAKILIYOSUN tanısam böyle konusmazmısım yaRefresh yazdı:Oyunu bilmeyen mi
Çekememek
Güldüm bu lafına.
- Refresh
- Labirent Rehberi
infernalsercan yazdı:Dediğim gibi sanal düşüncede bi insan olsaydım.Şuan 7/24 oyunda olurdum.Zaten en iyisiyim merak etme o konuda sıkıntın olmasın .Senı tanımıyo olmam adam olmamanı değistirmez,Bence son ÇOK SANAL TAKILIYOSUN tanısam böyle konusmazmısım yaRefresh yazdı:Oyunu bilmeyen mi
Çekememek
Güldüm bu lafına.
Ama bunların her biri sanal.Bunun farkında olman dileğiyle.benide bu güldürdü,Ama tanıdım seni komik bi varlikmışşın.
GuardianS of İstanbuL