ws sistemi hk.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ws sistemi hk.
bu ws sistemine bir çözüm getirilmeli aslında bi sistem bile yokki moda gçeiyosun herkes birbirini keseibliyo böyle bi kapışmanın zevki yok çünkü bu şekilde çeverede herkes sana saldırabiliyor mesela ben kutub açıyorum adamların vs sini bölüyorum eğer açmassam ben ölücem yani bu soruna bir çözüm getirilmeli mesela ismimze sağ tıklanınca düelloya davet et gibi bir buton olmalı ve karşı tarafın onayıyla savaşa başalamalıyız diğer türlü bazı kendini bilmezler bize vs attırmıyor
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ws sistemi hk.
o zaten ws modu değil kabadayı modu adı üstünde...diyelim o gün artisliğin üstünde geçiyorsun kabadayı moduna varmı bana yan bakan diyorsun
D
YAW HE HEEEEEEEEEEEEEEELazkopatilyas yazdı:o zaten ws modu değil kabadayı modu adı üstünde...diyelim o gün artisliğin üstünde geçiyorsun kabadayı moduna varmı bana yan bakan diyorsunD
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bloodthirsty yazdı:bu ws sistemine bir çözüm getirilmeli aslında bi sistem bile yokki moda gçeiyosun herkes birbirini keseibliyo böyle bi kapışmanın zevki yok çünkü bu şekilde çeverede herkes sana saldırabiliyor mesela ben kutub açıyorum adamların vs sini bölüyorum eğer açmassam ben ölücem yani bu soruna bir çözüm getirilmeli mesela ismimze sağ tıklanınca düelloya davet et gibi bir buton olmalı ve karşı tarafın onayıyla savaşa başalamalıyız diğer türlü bazı kendini bilmezler bize vs attırmıyor
Olabilir aslında güzel bir düşünce.Şu an için bu sorunu daha tenha yerlerde WS yaparak çözebilirsin.
CHIVALROUS
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

ama biz oyunda o modu ws için kullanıyoruz çünkü başka türlü aynı klandaki oyuncuların ws atma ihtimali yokLazkopatilyas yazdı:o zaten ws modu değil kabadayı modu adı üstünde...diyelim o gün artisliğin üstünde geçiyorsun kabadayı moduna varmı bana yan bakan diyorsunD
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Tenha olan bir yerde yapın mesela eminönündeki eski handanın bulunduğu yer veya balıkçı idrisin olduğu yer olabilir
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

arkadaşlar tenha yere git diyorsunuzda ben ws atmak için tenha yer aramak istemiyorum adam gibi bi vs sistemi istiyorum belki beni bu dediğimi yönetim takmıyıcak ama yinede dile geitrmek istedim
Tenha yerlerde yapılan vs nin tadı cıkmıyor. Kimin kazandıgını herkesin gormesi gerek diye dusunuyorm 

- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
vs sistemi hk başlıklı hiç bir şey yazmadan boş bir konu açsan daha mantıklı olurdu
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL