Lonca Puanı ve İşlevi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Lonca Puanı ve İşlevi

Mesaj gönderen bordo »

Resim
Mesaj tarihi 16 Aralık 2011. O tarihten bugüne Lonca Puanı hiç bir işe yaramıyor. Ama bazı arkadaşlar hala deli gibi Lonca Puanı derdinde. Dükkanda Lonca Puanı Arttırıcı satılıyor. Bunu alan arakdaşların amacı nedir çok merak ediyorum.

Bu anlamsız işe yaramayan Lonca Puanı nerden ve neden ortaya çıktı?
Kullanıcı avatarı
Lazkopatilyas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Lonca Puanı ve İşlevi

Mesaj gönderen Lazkopatilyas »

boşver kardeş parası çok olan alıyordur :)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

bordo yazdı:Resim
Mesaj tarihi 16 Aralık 2011. O tarihten bugüne Lonca Puanı hiç bir işe yaramıyor. Ama bazı arkadaşlar hala deli gibi Lonca Puanı derdinde. Dükkanda Lonca Puanı Arttırıcı satılıyor. Bunu alan arakdaşların amacı nedir çok merak ediyorum.

Bu anlamsız işe yaramayan Lonca Puanı nerden ve neden ortaya çıktı?
Sıralama için :arrow:
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

sunucuda daha saygın bi loncanın olması için ha bence gereksiz :) ama alınmasının nedeni sunucu suralaması
Kullanıcı avatarı
Perfect
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfect »

Şuan sadece sunucu sıralamasında işe yarıyor.Belki sonradan oyun içinde veya dükkanda lonca puanı ile satın alınabilecek eşyalar çıkabilir.
IIBlAşKleNtLeeII

Tekkenfive

~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8

Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...

Fatih ERDEM
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardi ;) Yani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum :)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardi ;) Yani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum :)
Oyun 39 level iken klan parası bir işe yaramıyor muydu ;) :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Şuan Lonca Puanı (LP) Lonca Sıralaması ve oyunda sadece lonca üyelerinin alabileceği efsunların (Bknz: Lonca Tüccarı ve Topkapıda ki Tüccar) alınabilmesi için işe yarıyor.Aslında LP ile ilgili ileri ki zamanlar da Haftalık Lonca Listeleri hazırlanıp Haftanın / Ayın / Günün Loncası seçilip bunlara çeşitli ödüller verilebilir.Ya da ileri ki dönemlerde 49 seviye loncaların alabileceği çok daha güçlü efsunlar lonca tüccarlarına eklenebilir.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardi ;) Yani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum :)

iyi salladın 39 levelde fiziksel koruyucu gözlük bile en kötü 20m di 8-)
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

kefestetayyus yazdı:
Tüh ya hu ! Boşu boşuna blok yemiş karakterlerimiz desene klan parası kasarken usulsüzlük ettiğimizden dolayı. Yetkililer bir bakar mısınız klan parası işe yaramıyormuş, onca insanın karakteri klan parası kasarken usulsüzlük ettiği için boşu boşuna blok yemiş, açıverin size zahmet. :) Latife bir yana, oyunculara yol gösteren bir gönüllü Sobee personeli rehberin bunu ciddi söylediğine inanmak istemiyor, espri olarak algılıyor ve tebessüm ettirdiğin için teşekkür ediyorum. :)

Takdir edersiniz ki İstanbul Kıyamet Vakti'ndeki hiçbir materyal, hiçbir özellik boşuna değildir. Elbette ki bu lonca puanı denen meret bir sıralama için konulmamış olsa gerek. Günü geldiğinde göreceğiz, buralarda olursak.. ;)
yönetime yalakalık yapan kendini rehber olarak buluyor ( tabii ki bazı arkadaslar hariç onlar kendilerini biliyor zaten.)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön