Mesaj tarihi 16 Aralık 2011. O tarihten bugüne Lonca Puanı hiç bir işe yaramıyor. Ama bazı arkadaşlar hala deli gibi Lonca Puanı derdinde. Dükkanda Lonca Puanı Arttırıcı satılıyor. Bunu alan arakdaşların amacı nedir çok merak ediyorum.
Bu anlamsız işe yaramayan Lonca Puanı nerden ve neden ortaya çıktı?
bordo yazdı: Mesaj tarihi 16 Aralık 2011. O tarihten bugüne Lonca Puanı hiç bir işe yaramıyor. Ama bazı arkadaşlar hala deli gibi Lonca Puanı derdinde. Dükkanda Lonca Puanı Arttırıcı satılıyor. Bunu alan arakdaşların amacı nedir çok merak ediyorum.
Bu anlamsız işe yaramayan Lonca Puanı nerden ve neden ortaya çıktı?
Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardi Yani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum
TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardi Yani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum
Oyun 39 level iken klan parası bir işe yaramıyor muydu
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Şuan Lonca Puanı (LP) Lonca Sıralaması ve oyunda sadece lonca üyelerinin alabileceği efsunların (Bknz: Lonca Tüccarı ve Topkapıda ki Tüccar) alınabilmesi için işe yarıyor.Aslında LP ile ilgili ileri ki zamanlar da Haftalık Lonca Listeleri hazırlanıp Haftanın / Ayın / Günün Loncası seçilip bunlara çeşitli ödüller verilebilir.Ya da ileri ki dönemlerde 49 seviye loncaların alabileceği çok daha güçlü efsunlar lonca tüccarlarına eklenebilir.
TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar eskiden (Yeralti bölgesi gelmeden önce) oyun 39 lvl iken klan parasi bir ise yaramiyordu. Kasanlara ne ise yariyo kasip napacaksiniz boşuna ugrasiyosunuz diyorlardı. Ki sadece rütbe yapabiliyodunuz. Sonra ilk gözlükler çikinca o kp kasmis arkadaşlar ilk gözlük sahibi olmak isteyenlere gözlükleri satarak güzel paralar kazanmislardi Yani benim gibi böyle bir dönemi görmüş insanlarin LP kasmalarina sasirmiyorum
iyi salladın 39 levelde fiziksel koruyucu gözlük bile en kötü 20m di
Tüh ya hu ! Boşu boşuna blok yemiş karakterlerimiz desene klan parası kasarken usulsüzlük ettiğimizden dolayı. Yetkililer bir bakar mısınız klan parası işe yaramıyormuş, onca insanın karakteri klan parası kasarken usulsüzlük ettiği için boşu boşuna blok yemiş, açıverin size zahmet. Latife bir yana, oyunculara yol gösteren bir gönüllü Sobee personeli rehberin bunu ciddi söylediğine inanmak istemiyor, espri olarak algılıyor ve tebessüm ettirdiğin için teşekkür ediyorum.
Takdir edersiniz ki İstanbul Kıyamet Vakti'ndeki hiçbir materyal, hiçbir özellik boşuna değildir. Elbette ki bu lonca puanı denen meret bir sıralama için konulmamış olsa gerek. Günü geldiğinde göreceğiz, buralarda olursak..
yönetime yalakalık yapan kendini rehber olarak buluyor ( tabii ki bazı arkadaslar hariç onlar kendilerini biliyor zaten.)